Nieuwe AVIA Xpress in Leersum, groengas verkrijgbaar in Tilburg

Het netwerk van AVIA-stations is uitgebreid met een nieuwe locatie. In Leersum, aan de Rijksstraatweg, kunnen klanten voortaan terecht bij een nieuwe onbemande Xpress. Het station in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, dat voorheen door het leven ging als pompstation Van Leeuwen, is 24 uur per dag bereikbaar. 

Bij het tankstation kunnen klanten kiezen voor Euro95, Superplus98 en diesel. Het aantal AVIA-locaties is afgelopen tijd behoorlijk uitgebreid. Het ging daarbij vooral om stations in het noorden van het land die eerder de kleuren van Q8 droegen. Afgelopen periode werden er in totaal een tiental stations omgebouwd naar het rood-wit.

Groengas

Bij de AVIA Truck-locatie Katsbogten in Tilburg, aan de Emma Goldmanweg, is het voortaan ook mogelijk om groengas te tanken. Daarvoor is een samenwerking gezocht met OrangeGas. Bij het AVIA-station van Vollenhoven Olie aan de Henri Blomjoustraat in Tilburg wordt sinds kort ook al een mogelijkheid voor het tanken van groengas aangeboden.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid. AVIA International bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in veertien landen in West-Europa. In totaal zijn er zo’n 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de AVIA-kleur.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe AVIA Xpress in Leersum, groengas verkrijgbaar in Tilburg | TankPro.nl

Nieuwe AVIA Xpress in Leersum, groengas verkrijgbaar in Tilburg

Het netwerk van AVIA-stations is uitgebreid met een nieuwe locatie. In Leersum, aan de Rijksstraatweg, kunnen klanten voortaan terecht bij een nieuwe onbemande Xpress. Het station in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, dat voorheen door het leven ging als pompstation Van Leeuwen, is 24 uur per dag bereikbaar. 

Bij het tankstation kunnen klanten kiezen voor Euro95, Superplus98 en diesel. Het aantal AVIA-locaties is afgelopen tijd behoorlijk uitgebreid. Het ging daarbij vooral om stations in het noorden van het land die eerder de kleuren van Q8 droegen. Afgelopen periode werden er in totaal een tiental stations omgebouwd naar het rood-wit.

Groengas

Bij de AVIA Truck-locatie Katsbogten in Tilburg, aan de Emma Goldmanweg, is het voortaan ook mogelijk om groengas te tanken. Daarvoor is een samenwerking gezocht met OrangeGas. Bij het AVIA-station van Vollenhoven Olie aan de Henri Blomjoustraat in Tilburg wordt sinds kort ook al een mogelijkheid voor het tanken van groengas aangeboden.

AVIA is een snel groeiende aanbieder van brandstoffen en met ruim 350 tanklocaties een van de grotere merken in Nederland qua locatiedichtheid. AVIA International bestaat uit meer dan tachtig zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in veertien landen in West-Europa. In totaal zijn er zo’n 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de AVIA-kleur.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.