Nieuwe Comfort Lane komt bij wasstraat in Amsterdam

Bij de wasstraat van de Loogman Groep in Amsterdam kan binnenkort naast het wassen, ook getankt worden. Het is de tweede locatie waar het Comfort Lane Concept van ondernemer Ger Loogman wordt geïnstalleerd. Als alles volgens plan gaat, wordt de nieuwe toevoeging aan het wasgedeelte aan het einde van dit jaar, rond november, nog geopend. 

Afgelopen week plaatste Kees Yzebaart, directeur van de Loogman Groep, een impressie van hoe het nieuwe concept eruit zou komen te zien op LinkedIn. In een aparte rij, kan een auto zowel gewassen als getankt worden. Dit was voorheen niet mogelijk aangezien er geen tankstation bij het filiaal zit. Volgens de directeur is de verbouwing al in volle gang.

Compleet concept

De toevoeging van de mogelijkheid om te tanken is niet het enige dat verandert aan de carwash in Amsterdam. Na de verbouwing moet er een compleet concept staan. Volgens Yzebaart wordt er daarom binnen ook volop verbouwd. Dit moet ervoor zorgen dat er tien extra overdekte stofzuigplekken worden gecreëerd. Daarnaast komt er een nieuw soort wax en wordt er een wachtruimte gemaakt voor klanten.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.