MultiTankcard sluit overeenkomst voor tankpassen met Arval

Leasemaatschappij Arval Nederland en MultiTankcard hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor het gebruik van tankpassen. Eerder dit jaar sloot de aanbieder van mobiliteitspassen al langjarige contracten af met een aantal andere prominente spelers op de leasemarkt, waaronder International Car Lease Holding en Terberg Leasing. 

Het leasebedrijf, gevestigd in Houten, blijft gebruikmaken van de (tank)passen van MTc. Meerjarige overeenkomsten komen in de sector weinig voor, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Tanken, wassen, parkeren

Roozeman ziet het meerjarige partnerschap met Arval daarnaast als een bevestiging van de ingeslagen weg. Volgens hem gaan leasebedrijven steeds vaker voor vernieuwing en maken ze daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. “Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een van de grootste aanbieders van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Het bedrijf biedt oplossingen voor alle vormen van zakelijk reizen en voor aanvullende diensten, waaronder tanken, parkeren, carwash en gebruik van het openbaar vervoer.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MultiTankcard sluit overeenkomst voor tankpassen met Arval | TankPro.nl

MultiTankcard sluit overeenkomst voor tankpassen met Arval

Leasemaatschappij Arval Nederland en MultiTankcard hebben een meerjarige overeenkomst gesloten voor het gebruik van tankpassen. Eerder dit jaar sloot de aanbieder van mobiliteitspassen al langjarige contracten af met een aantal andere prominente spelers op de leasemarkt, waaronder International Car Lease Holding en Terberg Leasing. 

Het leasebedrijf, gevestigd in Houten, blijft gebruikmaken van de (tank)passen van MTc. Meerjarige overeenkomsten komen in de sector weinig voor, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Tanken, wassen, parkeren

Roozeman ziet het meerjarige partnerschap met Arval daarnaast als een bevestiging van de ingeslagen weg. Volgens hem gaan leasebedrijven steeds vaker voor vernieuwing en maken ze daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. “Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is een van de grootste aanbieders van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Het bedrijf biedt oplossingen voor alle vormen van zakelijk reizen en voor aanvullende diensten, waaronder tanken, parkeren, carwash en gebruik van het openbaar vervoer.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.