Nieuwe onbemande tankstations voor Tamoil en Argos

Tamoil heeft een nieuw onbemand tankstation geopend. De locatie ligt aan de Guido Gezellestraat 41 in de Zeeuwse plaatse Terneuzen. Het netwerk van Tamoil Nederland stijgt daardoor naar 202 tankstations. Ook het aantal Argos-locaties is uitgebreid. In Lichtenvoorde en Harskamp werden stations door Varo Energy omgebouwd in het rood-wit-blauw van Argos.   

Het nieuw gebouwde tankstation van Tamoil in Zeeland is ruim opgezet en geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Tamoil is geen onbekende in Terneuzen. Het merk is ook al te vinden aan de Churchilllaan 624. Naast diesel en Euro95 ongelood verkoopt Tamoil ook hier haar premium brandstoffen. Bovendien is er een high speed pomp beschikbaar voor afgifte van 130 liter diesel per minuut en bestaat de mogelijkheid om AdBlue te tanken.

Twee nieuwe Argos-locaties

Eerder deze maand opende Varo Energy twee nieuwe Argos-locaties. Beide tankstations, die in Gelderland liggen, zijn omgebouwd naar de nieuwe kleuren. Het gaat om een vestiging aan de Vragenderweg 3 in Lichtenvoorde en de Dorpsstraat 185 in Harskamp. Klanten kunnen op beide locaties dag en nacht terecht bij de betaalautomaat.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.