Terugblik in foto’s: drie dagen Uniti Expo 2018

De derde editie van de Uniti Expo is achter de rug. Verdeeld over drie hallen lieten de grote en kleine jongens op het gebied van brandstof, logistiek, betalen, shop en convenience en carwash hun nieuwste producten en oplossingen zien. Met 460 exposanten uit 37 landen was het de grootste editie ooit. Hieronder blikken we met een uitgebreid fotoalbum nog eenmaal terug op drie dagen Uniti Expo 2018. Een uitgebreid verslag van de vakbeurs is hier te vinden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Terugblik in foto’s: drie dagen Uniti Expo 2018 | TankPro.nl

Terugblik in foto’s: drie dagen Uniti Expo 2018

De derde editie van de Uniti Expo is achter de rug. Verdeeld over drie hallen lieten de grote en kleine jongens op het gebied van brandstof, logistiek, betalen, shop en convenience en carwash hun nieuwste producten en oplossingen zien. Met 460 exposanten uit 37 landen was het de grootste editie ooit. Hieronder blikken we met een uitgebreid fotoalbum nog eenmaal terug op drie dagen Uniti Expo 2018. Een uitgebreid verslag van de vakbeurs is hier te vinden.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.