Uniti Expo 2018 in Stuttgart in volle gang

Met 460 exposanten uit 37 landen en minimaal 15.000 bezoekers is de Uniti Expo het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven. Het evenement voor tankstations en carwashbedrijven staat op het programma van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 mei in Stuttgart. Naast TankPro zijn ook verschillende Nederlandse en Belgische bedrijven van de partij tijdens de vakbeurs.

Sinds de eerste editie in 2014 is de vloeroppervlakte flink vergroot, vertelt Bruno Boroewitsch van mede-organisator Com-a-tec. Tijdens de eerste vakbeurs besloeg de oppervlakte 25.000 vierkante meter, dit jaar is dat uitgebreid naar 40.000. “We mogen een groot aantal experts en professionals van alle grote brandstofleveranciers, oliemaatschappijen en carwashspelers verwelkomen”, vertelt hij. Boroewitsch verwacht dat er minimaal vijftienduizend bezoekers uit meer dan honderd landen zullen afkomen op het evenement.

Congressen en workshops

De beursvloer is ingedeeld in verschillende thema’s, waaronder brandstof, logistiek, carwash en car care, betalen, shop en convenience. Verdeeld over drie verschillende forumzalen zullen experts ingaan op de huidige situatie in de markt, de laatste trends en ontwikkelingen en de uitdagingen die de sector in de toekomst te wachten staan.

Ook TankPro en zusterblad CarwashPro zijn drie dagen lang aanwezig op de beursvloer met een eigen stand. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om bij ons langs te komen (HAL 3. 3E65). Daarnaast presenteren een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven uit de sector zich in Stuttgart, waaronder Bever Innovations, BigBrother, SloanLED Europe, CGH Group, ICASA en Micrelec in hal vijf en Philips Lighting in hal één. Ook op gebied van carwash zijn een groot aantal spelers uit de Benelux van de partij. Het volledige overzicht is op de website van Uniti Expo te vinden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uniti Expo 2018 in Stuttgart in volle gang | TankPro.nl

Uniti Expo 2018 in Stuttgart in volle gang

Met 460 exposanten uit 37 landen en minimaal 15.000 bezoekers is de Uniti Expo het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven. Het evenement voor tankstations en carwashbedrijven staat op het programma van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 mei in Stuttgart. Naast TankPro zijn ook verschillende Nederlandse en Belgische bedrijven van de partij tijdens de vakbeurs.

Sinds de eerste editie in 2014 is de vloeroppervlakte flink vergroot, vertelt Bruno Boroewitsch van mede-organisator Com-a-tec. Tijdens de eerste vakbeurs besloeg de oppervlakte 25.000 vierkante meter, dit jaar is dat uitgebreid naar 40.000. “We mogen een groot aantal experts en professionals van alle grote brandstofleveranciers, oliemaatschappijen en carwashspelers verwelkomen”, vertelt hij. Boroewitsch verwacht dat er minimaal vijftienduizend bezoekers uit meer dan honderd landen zullen afkomen op het evenement.

Congressen en workshops

De beursvloer is ingedeeld in verschillende thema’s, waaronder brandstof, logistiek, carwash en car care, betalen, shop en convenience. Verdeeld over drie verschillende forumzalen zullen experts ingaan op de huidige situatie in de markt, de laatste trends en ontwikkelingen en de uitdagingen die de sector in de toekomst te wachten staan.

Ook TankPro en zusterblad CarwashPro zijn drie dagen lang aanwezig op de beursvloer met een eigen stand. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om bij ons langs te komen (HAL 3. 3E65). Daarnaast presenteren een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven uit de sector zich in Stuttgart, waaronder Bever Innovations, BigBrother, SloanLED Europe, CGH Group, ICASA en Micrelec in hal vijf en Philips Lighting in hal één. Ook op gebied van carwash zijn een groot aantal spelers uit de Benelux van de partij. Het volledige overzicht is op de website van Uniti Expo te vinden.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.