Sakko Tankstations en Kolkman Brandstoffen breiden netwerk uit

Het tankstation aan de Gentsevaart in Kapellebrug is per 1 mei omgekleurd naar het merk van Sakko Tankstations. Voorheen stond er AVIA op de luifel. Ook Kolkman Brandstoffen uit Groenlo bouwt verder aan zijn netwerk. Sinds mei heeft het familiebedrijf het Amigo-tankstation aan de Mr. Nelissenstraat in Beltrum overgenomen.

Op het moment van omkleuring van het tankstation in Kapellebrug is door Sakko een nieuw prijzenbord geplaatst, zijn de pompen vernieuwd en is verder noodzakelijk schilderwerk uitgevoerd. Daardoor staat het station er weer bij als nieuw, laat het bedrijf weten. Het tankstation in Zeeuws-Vlaanderen wordt de 41e locatie van Sakko. De komende maanden verwacht de Noord-Brabantse onderneming nog meer verworven locaties bekend te kunnen maken.

Derde locatie voor Kolkman

Sinds 1 mei is het Amigo-station in Beltrum in handen van Kolkman Brandstoffen. Het familiebedrijf exploiteert twee tankstations in Groenlo, een bemande locatie aan de Borculoseweg en een onbemand station op bedrijventerrein Den Sliem. In de lokale krant ELNA vertellen Tonny en Michèle Kolkman erg blij te zijn met de nieuwe aanwinst. Vooral de gunstige locatie, op een steenworp afstand van Groenlo, maakt het station erg interessant. De kleuren van Amigo zullen komende weken plaatsmaken voor het rood en wit van Kolkman.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko Tankstations en Kolkman Brandstoffen breiden netwerk uit | TankPro.nl

Sakko Tankstations en Kolkman Brandstoffen breiden netwerk uit

Het tankstation aan de Gentsevaart in Kapellebrug is per 1 mei omgekleurd naar het merk van Sakko Tankstations. Voorheen stond er AVIA op de luifel. Ook Kolkman Brandstoffen uit Groenlo bouwt verder aan zijn netwerk. Sinds mei heeft het familiebedrijf het Amigo-tankstation aan de Mr. Nelissenstraat in Beltrum overgenomen.

Op het moment van omkleuring van het tankstation in Kapellebrug is door Sakko een nieuw prijzenbord geplaatst, zijn de pompen vernieuwd en is verder noodzakelijk schilderwerk uitgevoerd. Daardoor staat het station er weer bij als nieuw, laat het bedrijf weten. Het tankstation in Zeeuws-Vlaanderen wordt de 41e locatie van Sakko. De komende maanden verwacht de Noord-Brabantse onderneming nog meer verworven locaties bekend te kunnen maken.

Derde locatie voor Kolkman

Sinds 1 mei is het Amigo-station in Beltrum in handen van Kolkman Brandstoffen. Het familiebedrijf exploiteert twee tankstations in Groenlo, een bemande locatie aan de Borculoseweg en een onbemand station op bedrijventerrein Den Sliem. In de lokale krant ELNA vertellen Tonny en Michèle Kolkman erg blij te zijn met de nieuwe aanwinst. Vooral de gunstige locatie, op een steenworp afstand van Groenlo, maakt het station erg interessant. De kleuren van Amigo zullen komende weken plaatsmaken voor het rood en wit van Kolkman.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.