Kuster Olie breidt uit in Duitsland, ook nieuwe locaties AVIA, OK en Tango

Oliehandel en tankstation-uitbater Kuster Olie uit de Gelderse plaats Babberich heeft een nieuwe locatie geopend in Duitsland. Het tankstation ligt aan de Bahnhofstrasse in Voerde in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het gaat om een al bestaand station dat is omgekleurd. 

Het is niet de eerste locatie die het bedrijf uit de Achterhoek bij onze oosterburen opent. Ook in Emmerich, over de grens bij Zevenaar, heeft Kuster Olie vier tankstations. Bij het nieuwe station in Voerde zullen waarschijnlijk niet veel Nederlanders aankloppen; het ligt op zo’n 60 kilometer van de Nederlandse grens. Tanken kan nog altijd bij dezelfde gezichten en met de vertrouwde service aan de pomp, laat het bedrijf weten.

Prijsstijging

Sinds een aantal jaar is Kuster Olie ook actief in Duitsland. Onder meer door diverse belasting- en accijnsverhogingen kwamen de afgelopen jaren veel tankstationbedrijven in de grensstreek in de problemen. Ook Kuster Olie merkte dat veel klanten in Duitsland gingen tanken. Daarop besloot de onderneming ook zelf actief te worden bij onze oosterburen. 

Klanten kunnen op de locatie in Voerde terecht voor een uitgebreid aanbod aan brandstoffen, waaronder Super E5, Super E10, Super+, Diesel en LPG. Tevens is het mogelijk om de auto te laten wassen in de moderne carwash. Kuster Olie exploiteert zo’n twintig tankstations in het oosten van het land. Daarnaast heeft het bedrijf uit de Achterhoek een aantal locaties net over de grens in Duitsland.

Uitbreiding netwerk

In het hoge noorden opende AVIA onlangs een nieuw tankstation. Het gaat om een vestiging aan de Groningerweg in Bedum, die onderdeel is van AVIA Weghorst. Tot voor kort stond er nog Q8 op de luifel van dit station. Het tankstation beschikt over een shop, ook worden er aanhangers verhuurd. Naast benzine (95/98) en diesel kunnen klanten er terecht voor LPG en Adblue.

Iets zuidelijker, in Emmen, opende OK onlangs een nieuwe locatie. Het compleet nieuwe tankstation ligt aan de Wilhemsweg. De vestiging beschikt over een OK Café, waar klanten terecht kunnen voor koffie en broodjes. OK telt ondertussen zo’n 45 locaties in ons land, een groot aantal voert het eigen OK-merk.

Op naar tweehonderd

Ook Tango heeft twee nieuwe tankstations geopend. Het gaat om vestigingen aan de Celsiusbaan 1b in Nieuwegein en de Sudertrimdielsdyk 2 in Leeuwarden. Bij beide tankstations gaat het om nieuwbouwlocaties. De onbemande formule van Kuwait Petroleum heeft inmiddels een kleine tweehonderd tanklocaties in Nederland.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kuster Olie breidt uit in Duitsland, ook nieuwe locaties AVIA, OK en Tango | TankPro.nl

Kuster Olie breidt uit in Duitsland, ook nieuwe locaties AVIA, OK en Tango

Oliehandel en tankstation-uitbater Kuster Olie uit de Gelderse plaats Babberich heeft een nieuwe locatie geopend in Duitsland. Het tankstation ligt aan de Bahnhofstrasse in Voerde in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het gaat om een al bestaand station dat is omgekleurd. 

Het is niet de eerste locatie die het bedrijf uit de Achterhoek bij onze oosterburen opent. Ook in Emmerich, over de grens bij Zevenaar, heeft Kuster Olie vier tankstations. Bij het nieuwe station in Voerde zullen waarschijnlijk niet veel Nederlanders aankloppen; het ligt op zo’n 60 kilometer van de Nederlandse grens. Tanken kan nog altijd bij dezelfde gezichten en met de vertrouwde service aan de pomp, laat het bedrijf weten.

Prijsstijging

Sinds een aantal jaar is Kuster Olie ook actief in Duitsland. Onder meer door diverse belasting- en accijnsverhogingen kwamen de afgelopen jaren veel tankstationbedrijven in de grensstreek in de problemen. Ook Kuster Olie merkte dat veel klanten in Duitsland gingen tanken. Daarop besloot de onderneming ook zelf actief te worden bij onze oosterburen. 

Klanten kunnen op de locatie in Voerde terecht voor een uitgebreid aanbod aan brandstoffen, waaronder Super E5, Super E10, Super+, Diesel en LPG. Tevens is het mogelijk om de auto te laten wassen in de moderne carwash. Kuster Olie exploiteert zo’n twintig tankstations in het oosten van het land. Daarnaast heeft het bedrijf uit de Achterhoek een aantal locaties net over de grens in Duitsland.

Uitbreiding netwerk

In het hoge noorden opende AVIA onlangs een nieuw tankstation. Het gaat om een vestiging aan de Groningerweg in Bedum, die onderdeel is van AVIA Weghorst. Tot voor kort stond er nog Q8 op de luifel van dit station. Het tankstation beschikt over een shop, ook worden er aanhangers verhuurd. Naast benzine (95/98) en diesel kunnen klanten er terecht voor LPG en Adblue.

Iets zuidelijker, in Emmen, opende OK onlangs een nieuwe locatie. Het compleet nieuwe tankstation ligt aan de Wilhemsweg. De vestiging beschikt over een OK Café, waar klanten terecht kunnen voor koffie en broodjes. OK telt ondertussen zo’n 45 locaties in ons land, een groot aantal voert het eigen OK-merk.

Op naar tweehonderd

Ook Tango heeft twee nieuwe tankstations geopend. Het gaat om vestigingen aan de Celsiusbaan 1b in Nieuwegein en de Sudertrimdielsdyk 2 in Leeuwarden. Bij beide tankstations gaat het om nieuwbouwlocaties. De onbemande formule van Kuwait Petroleum heeft inmiddels een kleine tweehonderd tanklocaties in Nederland.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.