Persfoto: Tesla

Tesla opent groot snellaadstation bij Van der Valk langs de A2

Persfoto: Tesla

Bestuurders van een Tesla kunnen hun elektrische auto sinds deze week opladen bij het Van der Valk Hotel langs de A2 bij Zaltbommel. De hotelketen spreekt over het grootste oplaadstation van Nederland. In totaal kunnen zestien elektrische Tesla’s tegelijk hun batterij opladen op de parkeerplaats van het hotel.

De zestien superchargers op een rij bij de hotelketen in Zaltbommel leveren een indrukwekkend plaatje op. Sinds maandag kunnen zestien Tesla-rijders hun batterij tegelijk opladen bij een van de laadpalen bij het hotel. Ondertussen kunnen ze een hapje eten, een werkafspraak plannen of overnachten bij het Van der Valk Hotel in Zaltbommel. Het hotel ligt op een gunstige locatie langs de A2, de route tussen Den Bosch en Utrecht.

Veertien stations

Het totaal aantal superchargerstations waar Tesla-rijders kunnen aankloppen ligt inmiddels op veertien. De stations liggen op centrale plekken langs snelwegen en in de buurt van restaurants, winkels en andere voorzieningen. De uitbreiding van het aantal snellaadplekken voor Tesla’s moet het leven van de bestuurders eenvoudiger maken. De routeplanner van de elektrische auto geeft aan waar onderweg zich superchargerstations bevinden. Zodra de auto opgeladen is, krijgt de eigenaar een melding via de app.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tesla opent groot snellaadstation bij Van der Valk langs de A2 | TankPro.nl
Persfoto: Tesla

Tesla opent groot snellaadstation bij Van der Valk langs de A2

Persfoto: Tesla

Bestuurders van een Tesla kunnen hun elektrische auto sinds deze week opladen bij het Van der Valk Hotel langs de A2 bij Zaltbommel. De hotelketen spreekt over het grootste oplaadstation van Nederland. In totaal kunnen zestien elektrische Tesla’s tegelijk hun batterij opladen op de parkeerplaats van het hotel.

De zestien superchargers op een rij bij de hotelketen in Zaltbommel leveren een indrukwekkend plaatje op. Sinds maandag kunnen zestien Tesla-rijders hun batterij tegelijk opladen bij een van de laadpalen bij het hotel. Ondertussen kunnen ze een hapje eten, een werkafspraak plannen of overnachten bij het Van der Valk Hotel in Zaltbommel. Het hotel ligt op een gunstige locatie langs de A2, de route tussen Den Bosch en Utrecht.

Veertien stations

Het totaal aantal superchargerstations waar Tesla-rijders kunnen aankloppen ligt inmiddels op veertien. De stations liggen op centrale plekken langs snelwegen en in de buurt van restaurants, winkels en andere voorzieningen. De uitbreiding van het aantal snellaadplekken voor Tesla’s moet het leven van de bestuurders eenvoudiger maken. De routeplanner van de elektrische auto geeft aan waar onderweg zich superchargerstations bevinden. Zodra de auto opgeladen is, krijgt de eigenaar een melding via de app.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.