Fastned opent nieuw laadstation langs A15 bij Rotterdam

Laadpalenaanbieder Fastned heeft een nieuw snellaadstation geopend op verzorgingsplaats Portland langs de A15. De locatie ligt ten westen van de aansluiting Rotterdam-Charlois. Het totaal aantal laadplekken van de Amsterdamse aanbieder in Nederland komt daarmee uit op 65.

Op de nieuwe locatie kan met verschillende vermogens worden geladen. Fastned biedt een 175 kW-laadpaal, drie 50 kW-laders en een 43 kW Tesla-adapter aan op deze verzorgingsplaats. Ook op andere plaatsen langs de snelweg is het aantal laadpalen uitgebreid, laat het bedrijf weten. Op tien plekken is een extra 50 kW-laadpaal geplaatst. Op verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek langs de A4 bij Nieuw-Vennep, staan sinds kort twee 175 kW-laders.

Laden tot 350 kW

Begin maart opende het bedrijf bij verzorgingsplaats De Watering langs de A8 bij Amsterdam een snellaadstation met een capaciteit tot 350 kW. Fastned ging daarvoor een partnerschap aan met technologiebedrijf ABB. Bij de meeste andere snellaadstations wordt op dit moment met een laadsnelheid van maximaal 50 kW geladen. Met deze laadmogelijkheden speelt de aanbieder in op de nieuwste generatie elektrische modellen. Die hebben grotere, meer krachtige batterijpakketten aan boord.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fastned opent nieuw laadstation langs A15 bij Rotterdam | TankPro.nl

Fastned opent nieuw laadstation langs A15 bij Rotterdam

Laadpalenaanbieder Fastned heeft een nieuw snellaadstation geopend op verzorgingsplaats Portland langs de A15. De locatie ligt ten westen van de aansluiting Rotterdam-Charlois. Het totaal aantal laadplekken van de Amsterdamse aanbieder in Nederland komt daarmee uit op 65.

Op de nieuwe locatie kan met verschillende vermogens worden geladen. Fastned biedt een 175 kW-laadpaal, drie 50 kW-laders en een 43 kW Tesla-adapter aan op deze verzorgingsplaats. Ook op andere plaatsen langs de snelweg is het aantal laadpalen uitgebreid, laat het bedrijf weten. Op tien plekken is een extra 50 kW-laadpaal geplaatst. Op verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek langs de A4 bij Nieuw-Vennep, staan sinds kort twee 175 kW-laders.

Laden tot 350 kW

Begin maart opende het bedrijf bij verzorgingsplaats De Watering langs de A8 bij Amsterdam een snellaadstation met een capaciteit tot 350 kW. Fastned ging daarvoor een partnerschap aan met technologiebedrijf ABB. Bij de meeste andere snellaadstations wordt op dit moment met een laadsnelheid van maximaal 50 kW geladen. Met deze laadmogelijkheden speelt de aanbieder in op de nieuwste generatie elektrische modellen. Die hebben grotere, meer krachtige batterijpakketten aan boord.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.