Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht

Nederland, Breda. Nederlandse politiewagen. Netherlands. Dutch police car.

Travelcard heeft de Europese aanbesteding voor het leveren van tankpassen aan de politie in de wacht gesleept. Sinds kort kan de Nederlandse politie zijn tankbeurten afrekenen met behulp van tankpassen van het in Almere gevestigde bedrijf.

De oude tankpassen zijn inmiddels allemaal vervangen en de nieuwe zijn verspreid over zo’n vijftienduizend politievoertuigen. “Dit is gedaan per eenheid”, laat een woordvoerder van Travelcard weten. De gebruikers van de tankpas kunnen altijd en vrijwel overal tanken.

“99 procent van alle tankstations in Nederland accepteert onze tankpassen. En voor onze klanten hebben we vaste aanspreekpunten, mochten er vragen zijn.” Zodra een tankpas onverhoopt zoek raakt, kan deze onmiddellijk geblokkeerd worden. De gebruiker krijgt dan binnen één werkdag een nieuw exemplaar toegestuurd.”

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De politie schreef vanuit de Europese aanbestedingsplicht een opdracht uit voor het leveren van brandstoffen via tankpassen. Travelcard schreef daarop in oktober vorig jaar in. De inschrijving van de leverancier uit Almere werd beoordeeld als de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Directeur Jan-Reint Vink van Travelcard is één van de sprekers tijdens het Nationaal Tankstation Congres. Dit congres staat volledig in het teken van dynamische prijzen en Vink spreekt hier over prijsfluctuaties in de huidige tankstationmarkt. Kijk voor meer informatie over het congres op: https://www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/

(foto: Paulien van de Loo / Hollandse Hoogte)

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl

Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht

Nederland, Breda. Nederlandse politiewagen. Netherlands. Dutch police car.

Travelcard heeft de Europese aanbesteding voor het leveren van tankpassen aan de politie in de wacht gesleept. Sinds kort kan de Nederlandse politie zijn tankbeurten afrekenen met behulp van tankpassen van het in Almere gevestigde bedrijf.

De oude tankpassen zijn inmiddels allemaal vervangen en de nieuwe zijn verspreid over zo’n vijftienduizend politievoertuigen. “Dit is gedaan per eenheid”, laat een woordvoerder van Travelcard weten. De gebruikers van de tankpas kunnen altijd en vrijwel overal tanken.

“99 procent van alle tankstations in Nederland accepteert onze tankpassen. En voor onze klanten hebben we vaste aanspreekpunten, mochten er vragen zijn.” Zodra een tankpas onverhoopt zoek raakt, kan deze onmiddellijk geblokkeerd worden. De gebruiker krijgt dan binnen één werkdag een nieuw exemplaar toegestuurd.”

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De politie schreef vanuit de Europese aanbestedingsplicht een opdracht uit voor het leveren van brandstoffen via tankpassen. Travelcard schreef daarop in oktober vorig jaar in. De inschrijving van de leverancier uit Almere werd beoordeeld als de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Directeur Jan-Reint Vink van Travelcard is één van de sprekers tijdens het Nationaal Tankstation Congres. Dit congres staat volledig in het teken van dynamische prijzen en Vink spreekt hier over prijsfluctuaties in de huidige tankstationmarkt. Kijk voor meer informatie over het congres op: https://www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/

(foto: Paulien van de Loo / Hollandse Hoogte)

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.