Gulf Nederland, tankstation

Gulf introduceert nieuwe dieselvariant

Gulf Nederland komt binnenkort met een nieuwe diesel. De brandstof krijgt de naam Gulf Diesel Green en moet zorgen voor ruim tien procent minder brandstofverbruik en dus ook minder uitstoot van CO2. Daarnaast moeten voertuigen die de nieuwe brandstof gebruiken twaalf procent minder stikstof, tien procent minder roet en twintig procent minder fijnstof uitstoten.

Het bedrijf mikt vooral op bedrijven die hun CO2-uitstoot willen reduceren én op bedrijven die zich focussen op een schone werkomgeving. Gulf Diesel Green wordt geïntroduceerd tijdens vakbeurs Transport Compleet die van 5 tot en met 7 september plaatsvindt in Gorinchem.

Nieuwe diesel

De nieuwe diesel werkt op basis van een volledig organische enzymtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en gisten onschadelijk gemaakt worden en worden afgevoerd. Tevens breekt het water af, wat vermenigvuldiging van bacteriën, brandstofproblemen en stilstand van machines voorkomt.

De enzymtechnologie waar Gulf Diesel Green gebruik van maakt, is gecertificeerd, erkend en aanbevolen door constructeurs. Voertuigproducent Caterpillar is enthousiast over de innovatie. “Wij zijn van mening dat bij gebruik van deze toepassing bij dieselmotoren de werkingskenmerken van de motoren aanzienlijk verbetert.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gulf introduceert nieuwe dieselvariant | TankPro.nl
Gulf Nederland, tankstation

Gulf introduceert nieuwe dieselvariant

Gulf Nederland komt binnenkort met een nieuwe diesel. De brandstof krijgt de naam Gulf Diesel Green en moet zorgen voor ruim tien procent minder brandstofverbruik en dus ook minder uitstoot van CO2. Daarnaast moeten voertuigen die de nieuwe brandstof gebruiken twaalf procent minder stikstof, tien procent minder roet en twintig procent minder fijnstof uitstoten.

Het bedrijf mikt vooral op bedrijven die hun CO2-uitstoot willen reduceren én op bedrijven die zich focussen op een schone werkomgeving. Gulf Diesel Green wordt geïntroduceerd tijdens vakbeurs Transport Compleet die van 5 tot en met 7 september plaatsvindt in Gorinchem.

Nieuwe diesel

De nieuwe diesel werkt op basis van een volledig organische enzymtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en gisten onschadelijk gemaakt worden en worden afgevoerd. Tevens breekt het water af, wat vermenigvuldiging van bacteriën, brandstofproblemen en stilstand van machines voorkomt.

De enzymtechnologie waar Gulf Diesel Green gebruik van maakt, is gecertificeerd, erkend en aanbevolen door constructeurs. Voertuigproducent Caterpillar is enthousiast over de innovatie. “Wij zijn van mening dat bij gebruik van deze toepassing bij dieselmotoren de werkingskenmerken van de motoren aanzienlijk verbetert.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.