AVIA genomineerd voor best gewaardeerde formule

AVIA is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor best gewaardeerde formule door onderzoeksbureau GfK Out of Home. De prijs wordt gegeven aan bedrijven die bij hun klanten goed scoren op het gebied van kwaliteit, beleving en gastvrijheid. De tankstationformule is genomineerd in de categorie On the move.

Al vele jaren doet GfK Nederland onderzoek naar de waardering onder gasten van de foodservice formules in ons land. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een viertal segmenten. Dat zijn de categorieën Fastservice, Coffee & lunch, At work en dus On the move.

Compliment

Tijdens de onlangs gehouden GfK Foodservice Formuledagen is bekendgemaakt welke drie formules binnen het On the move-segment dit jaar de hoogste waardering van hun gasten hebben gekregen, Daar staat AVIA dus bij. “We zijn supertrots dat wij in de top drie staan van best gewaardeerde formules binnen onze categorie. Het is bijzonder goed nieuws en zeker een compliment waard voor onze AVIA-locaties en het personeel”, meldt het bedrijf uit Soest. Op vrijdag 7 juli wordt bekend wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA genomineerd voor best gewaardeerde formule | TankPro.nl

AVIA genomineerd voor best gewaardeerde formule

AVIA is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor best gewaardeerde formule door onderzoeksbureau GfK Out of Home. De prijs wordt gegeven aan bedrijven die bij hun klanten goed scoren op het gebied van kwaliteit, beleving en gastvrijheid. De tankstationformule is genomineerd in de categorie On the move.

Al vele jaren doet GfK Nederland onderzoek naar de waardering onder gasten van de foodservice formules in ons land. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een viertal segmenten. Dat zijn de categorieën Fastservice, Coffee & lunch, At work en dus On the move.

Compliment

Tijdens de onlangs gehouden GfK Foodservice Formuledagen is bekendgemaakt welke drie formules binnen het On the move-segment dit jaar de hoogste waardering van hun gasten hebben gekregen, Daar staat AVIA dus bij. “We zijn supertrots dat wij in de top drie staan van best gewaardeerde formules binnen onze categorie. Het is bijzonder goed nieuws en zeker een compliment waard voor onze AVIA-locaties en het personeel”, meldt het bedrijf uit Soest. Op vrijdag 7 juli wordt bekend wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.