Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Het evenement is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor tankstationbedrijven en toeleveranciers. Het bestaat uit een beursvloer met exposanten, een uitgebreid workshopprogramma en een apart congres-gedeelte. Noteer alvast dinsdag 14 november 2017 in uw agenda!

De afgelopen editie van de Tankstation Vakbeurs werd bezocht door zo’n 1.400 geïnteresseerden, onder wie vooral veel tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen. De Tankstation Vakbeurs wordt georganiseerd door vakblad TankPro.

Dit jaar vindt parallel aan het beursgedeelte de vierde editie plaats van het Nationaal Tankstation Congres. Hieraan nemen jaarlijks tussen de honderd en honderdvijftig professionals uit de petrolbranche deel. Bezoekers van de vorige editie van de Tankstation Vakbeurs waren zeer tevreden. Het gemiddelde beoordelingscijfer kwam uit op een 7,84.

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van het evenement is de beursvloer met exposanten. Zo’n honderd toeleveranciers op het gebied van onder meer shop, carwash, brandstof en techniek tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is de beursvloer een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken. Ook dit jaar vindt het evenement plaats in Expo Houten, vlakbij Utrecht. Een makkelijk te bereiken locatie langs de A27, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op de Tankstation Vakbeurs 2017? Vraag dan informatie op via www.tankstationvakbeurs.nl/exposeren/.

De Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november: save the date!

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs 2017? Ga naar www.tankstationvakbeurs.nl

Bekijk de video-impressie van de editie van 2016:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november | TankPro.nl

Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Het evenement is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor tankstationbedrijven en toeleveranciers. Het bestaat uit een beursvloer met exposanten, een uitgebreid workshopprogramma en een apart congres-gedeelte. Noteer alvast dinsdag 14 november 2017 in uw agenda!

De afgelopen editie van de Tankstation Vakbeurs werd bezocht door zo’n 1.400 geïnteresseerden, onder wie vooral veel tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren en oliemaatschappijen. De Tankstation Vakbeurs wordt georganiseerd door vakblad TankPro.

Dit jaar vindt parallel aan het beursgedeelte de vierde editie plaats van het Nationaal Tankstation Congres. Hieraan nemen jaarlijks tussen de honderd en honderdvijftig professionals uit de petrolbranche deel. Bezoekers van de vorige editie van de Tankstation Vakbeurs waren zeer tevreden. Het gemiddelde beoordelingscijfer kwam uit op een 7,84.

Netwerken

Een belangrijk onderdeel van het evenement is de beursvloer met exposanten. Zo’n honderd toeleveranciers op het gebied van onder meer shop, carwash, brandstof en techniek tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is de beursvloer een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken. Ook dit jaar vindt het evenement plaats in Expo Houten, vlakbij Utrecht. Een makkelijk te bereiken locatie langs de A27, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op de Tankstation Vakbeurs 2017? Vraag dan informatie op via www.tankstationvakbeurs.nl/exposeren/.

De Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november: save the date!

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs 2017? Ga naar www.tankstationvakbeurs.nl

Bekijk de video-impressie van de editie van 2016:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.