Mokobouw realiseert nieuwe onbemande BP voor Slump Oil

Slump Oil heeft een volledig nieuwe onbemande BP-locatie geopend in Veenoord. Het heeft bij dit nieuwe grensstation vijf Gilbarco-brandstofdispensers laten installeren, waarvan één gecombineerde pomp voor trucks en personenauto’s. De bouw- en installatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door Mokobouw.

Vorige maand werd het station aan de Boerdijk in het Drentse Veenoord in bedrijf genomen. De locatie is voorzien van vijf Gilbarco SK700-II-brandstofpompen. Eén hiervan is een a-symmetrische uitvoering met aan de ene zijde een tankmogelijkheid voor trucks en aan de andere zijde plek voor personenauto’s. Deze laatste zijde is voorzien van multimedia-telwerken.

Tevens zijn drie van de vijf pompen Combi Adblue-varianten, voorzien van onderhoudsvrije Coriolis-massameters voor deze brandstoftoevoeging. Slump Oil heeft bij het tankniveau-meetsysteem gekozen voor producten van Veeder Root.

Slump Oil

Slump Oil is een tankstation-exploitant uit het noorden van het land, waar het een netwerk heeft van ongeveer twintig vestigingen. Het merendeel van de locaties wordt uitgebaat onder BP-vlag, met daarnaast nog enkele Tanxx-stations. Ook is een samenwerking aangegaan met de nieuwe tankstationformule TanQyou.

Mokobouw is een negentig jaar oude totaalleverancier voor de olie-industrie, met ruim honderd medewerkers. Het heeft vestigingen in Heerenveen en Rotterdam en beschikt over een landelijke dekkend installatie- en servicenetwerk. Voor de Nederlandse markt is het bedrijf de distributeur van Gilbarco-pompen en tankniveau-meetsystemen van Veeder Root.

Lees ook: Slump Oil lanceert nieuw shopconcept bij Tanxx-station

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mokobouw realiseert nieuwe onbemande BP voor Slump Oil | TankPro.nl

Mokobouw realiseert nieuwe onbemande BP voor Slump Oil

Slump Oil heeft een volledig nieuwe onbemande BP-locatie geopend in Veenoord. Het heeft bij dit nieuwe grensstation vijf Gilbarco-brandstofdispensers laten installeren, waarvan één gecombineerde pomp voor trucks en personenauto’s. De bouw- en installatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd door Mokobouw.

Vorige maand werd het station aan de Boerdijk in het Drentse Veenoord in bedrijf genomen. De locatie is voorzien van vijf Gilbarco SK700-II-brandstofpompen. Eén hiervan is een a-symmetrische uitvoering met aan de ene zijde een tankmogelijkheid voor trucks en aan de andere zijde plek voor personenauto’s. Deze laatste zijde is voorzien van multimedia-telwerken.

Tevens zijn drie van de vijf pompen Combi Adblue-varianten, voorzien van onderhoudsvrije Coriolis-massameters voor deze brandstoftoevoeging. Slump Oil heeft bij het tankniveau-meetsysteem gekozen voor producten van Veeder Root.

Slump Oil

Slump Oil is een tankstation-exploitant uit het noorden van het land, waar het een netwerk heeft van ongeveer twintig vestigingen. Het merendeel van de locaties wordt uitgebaat onder BP-vlag, met daarnaast nog enkele Tanxx-stations. Ook is een samenwerking aangegaan met de nieuwe tankstationformule TanQyou.

Mokobouw is een negentig jaar oude totaalleverancier voor de olie-industrie, met ruim honderd medewerkers. Het heeft vestigingen in Heerenveen en Rotterdam en beschikt over een landelijke dekkend installatie- en servicenetwerk. Voor de Nederlandse markt is het bedrijf de distributeur van Gilbarco-pompen en tankniveau-meetsystemen van Veeder Root.

Lees ook: Slump Oil lanceert nieuw shopconcept bij Tanxx-station

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.