Tankstation-ondernemer Kok opent bioscoop in Harderwijk

Ondernemer Johan Kok opent donderdag een bioscoop bij zijn tankstation aan de Hoofdweg in Harderwijk. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden voor vermaak, zoals een lasergame-hal, een speeltuin en een restaurant. Het nieuwe complex ligt pal naast het BP-station van Kok, die onder meer bekend is van de uitgebreide bakery Broodje Kok.

Het bioscopencomplex Kok Cinemax heeft het nieuwste aanbod van Nederlandse en buitenlandse films. Ook is er de Kok Experience, met een speeltuin van zo’n duizend vierkante meter en een hal met gangen waar kinderen en volwassenen kunnen lasergamen (bekijk ook de video onderaan dit artikel).

Restaurant

In het restaurant worden verse en ambachtelijke gerechten geserveerd. De ondernemer omschrijft het als “een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners; alles wordt vers bereid.”

Op de menukaart staan ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. Daarnaast is er een speciale allergenenkaart aanwezig, waar per gerecht alle allergenen op staan. Ook wordt zoveel mogelijk gewerkt met streek- en ambachtsproducten.

Arrangementen

Er zijn diverse arrangementen en thema-avonden, bijvoorbeeld voor senioren, een ladies night, een mannenavond, high wine of high coffee. Ook de uitgebreide carwash van het naastgelegen tankstation wordt bij de arrangementen betrokken.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation-ondernemer Kok opent bioscoop in Harderwijk | TankPro.nl

Tankstation-ondernemer Kok opent bioscoop in Harderwijk

Ondernemer Johan Kok opent donderdag een bioscoop bij zijn tankstation aan de Hoofdweg in Harderwijk. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden voor vermaak, zoals een lasergame-hal, een speeltuin en een restaurant. Het nieuwe complex ligt pal naast het BP-station van Kok, die onder meer bekend is van de uitgebreide bakery Broodje Kok.

Het bioscopencomplex Kok Cinemax heeft het nieuwste aanbod van Nederlandse en buitenlandse films. Ook is er de Kok Experience, met een speeltuin van zo’n duizend vierkante meter en een hal met gangen waar kinderen en volwassenen kunnen lasergamen (bekijk ook de video onderaan dit artikel).

Restaurant

In het restaurant worden verse en ambachtelijke gerechten geserveerd. De ondernemer omschrijft het als “een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners; alles wordt vers bereid.”

Op de menukaart staan ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn. Daarnaast is er een speciale allergenenkaart aanwezig, waar per gerecht alle allergenen op staan. Ook wordt zoveel mogelijk gewerkt met streek- en ambachtsproducten.

Arrangementen

Er zijn diverse arrangementen en thema-avonden, bijvoorbeeld voor senioren, een ladies night, een mannenavond, high wine of high coffee. Ook de uitgebreide carwash van het naastgelegen tankstation wordt bij de arrangementen betrokken.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.