4 jaar cel voor 6 overvallen op tankstations in regio Eindhoven

Een serie-overvaller uit de regio Eindhoven moet vier jaar de cel in, waarvan negen maanden voorwaardelijk. In januari dit jaar pleegde hij vijf overvallen op tankstations in Best, Eindhoven en Veldhoven en deed hij eenmaal een poging daartoe. Hij maakte geld en sigaretten buit, waarmee hij een schuld van vijftienhonderd euro aan zijn drugsdealer wilde aflossen. Tijdens de incidenten was hij onder invloed van cocaïne.

In januari dit jaar werd de regio Eindhoven opgeschrikt door een serie overvallen. Om de paar dagen sloeg de man toe. Eerst bij een Total in Veldhoven, daarna bij diverse locaties in Eindhoven, om daarna weer terug te keren naar hetzelfde station in Veldhoven. Als laatste slachtoffer koos hij een Esso-tankstation in Best.

Facebook

Al snel werd het de politie duidelijk dat het telkens ging om dezelfde man. Na de laatste overval besloten ze om afbeeldingen van de verdachte te plaatsen op Facebook. Dat leidde uiteindelijk tot genoeg informatie om de man te kunnen arresteren.

De rechter besloot dus een celstraf op te leggen van vier jaar, waarvan negen maanden voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar en aftrek van voorarrest. De Officier van Justitie had zeven jaar geëist. Naast de celstraf moet de overvaller zich laten behandelen voor zijn drugsverslaving en moet hij meedoen aan gedragsinterventie door GI-GGZ Leefstijltraining.

Lees ook: Vermoedelijke serie-overvaller regio Eindhoven gearresteerd

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

4 jaar cel voor 6 overvallen op tankstations in regio Eindhoven | TankPro.nl

4 jaar cel voor 6 overvallen op tankstations in regio Eindhoven

Een serie-overvaller uit de regio Eindhoven moet vier jaar de cel in, waarvan negen maanden voorwaardelijk. In januari dit jaar pleegde hij vijf overvallen op tankstations in Best, Eindhoven en Veldhoven en deed hij eenmaal een poging daartoe. Hij maakte geld en sigaretten buit, waarmee hij een schuld van vijftienhonderd euro aan zijn drugsdealer wilde aflossen. Tijdens de incidenten was hij onder invloed van cocaïne.

In januari dit jaar werd de regio Eindhoven opgeschrikt door een serie overvallen. Om de paar dagen sloeg de man toe. Eerst bij een Total in Veldhoven, daarna bij diverse locaties in Eindhoven, om daarna weer terug te keren naar hetzelfde station in Veldhoven. Als laatste slachtoffer koos hij een Esso-tankstation in Best.

Facebook

Al snel werd het de politie duidelijk dat het telkens ging om dezelfde man. Na de laatste overval besloten ze om afbeeldingen van de verdachte te plaatsen op Facebook. Dat leidde uiteindelijk tot genoeg informatie om de man te kunnen arresteren.

De rechter besloot dus een celstraf op te leggen van vier jaar, waarvan negen maanden voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar en aftrek van voorarrest. De Officier van Justitie had zeven jaar geëist. Naast de celstraf moet de overvaller zich laten behandelen voor zijn drugsverslaving en moet hij meedoen aan gedragsinterventie door GI-GGZ Leefstijltraining.

Lees ook: Vermoedelijke serie-overvaller regio Eindhoven gearresteerd

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.