Berkman levert brandstof aan wielerploeg Team Roompot

Berkman Energie Service is officieel benoemd als partner van de Nederlandse wielerploeg Team Roompot – Oranje Peloton. Dat kwamen beide partijen medio vorige maand overeen. Het familiebedrijf uit Barendrecht helpt de pro-continentale wielerploeg bij het beperken van de kosten voor het wagenpark. Dankzij het gebruik van de Berkman-tankpas kan het wielerteam namelijk fors besparen op de brandstofkosten.

De samenwerking tussen Team Roompot – Oranje Peloton en Berkman kreeg eerder al vorm met een speciale kortingsactie rond de presentatie van het team tijdens het wielerevenement Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam. In de komende periode krijgen klanten die een bezoek brengen aan de bemande Berkman-tankstations een gratis poster van de ploeg.

“De link met het wielerteam zit hem in veel meer dan alleen de kleur oranje”, legt marketing manager Thomas Hilbrands van Berkman uit. “Het is een oer-Hollands familiebedrijf met een lokaal karakter, is persoonlijk betrokken bij haar klanten en is een betrouwbare partner en leverancier voor al haar relaties. De volledig Nederlandse wielerploeg met een no-nonsense mentaliteit en een transparante organisatie die dichtbij en toegankelijk is voor alle sportfans, sluit hier naadloos op aan.”

Kostenpost

Manager van het wielerteam Michael Zijlaard vult aan: “Onze zes Peugeot 308 SW-auto’s voor ploegleiders en verzorgers, de drie trucks en ons Vip-busje zorgen jaarlijks voor een behoorlijke kostenpost. Door te tanken bij de ruim zestig stations van Berkman kunnen wij daar flink op besparen. Bovendien is ook dit een typisch Nederlandse partner, met een verhaal dat aanspreekt. Klein begonnen en door hard te werken uitgegroeid tot een belangrijke concurrent van de grote jongens.”

Het is zeker niet de eerste keer dat een tankstationbedrijf een relatie aangaat met een professioneel sportteam. Zo was de Rotterdamse oliemaatschappij Argos al hoofdsponsor van een wielerploeg in 2012 en 2013, is Firezone sponsor bij voetbalploeg PEC Zwolle en in het verleden was Nijol sponsor bij de Nijmeegse voetbalclub N.E.C.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Berkman levert brandstof aan wielerploeg Team Roompot | TankPro.nl

Berkman levert brandstof aan wielerploeg Team Roompot

Berkman Energie Service is officieel benoemd als partner van de Nederlandse wielerploeg Team Roompot – Oranje Peloton. Dat kwamen beide partijen medio vorige maand overeen. Het familiebedrijf uit Barendrecht helpt de pro-continentale wielerploeg bij het beperken van de kosten voor het wagenpark. Dankzij het gebruik van de Berkman-tankpas kan het wielerteam namelijk fors besparen op de brandstofkosten.

De samenwerking tussen Team Roompot – Oranje Peloton en Berkman kreeg eerder al vorm met een speciale kortingsactie rond de presentatie van het team tijdens het wielerevenement Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam. In de komende periode krijgen klanten die een bezoek brengen aan de bemande Berkman-tankstations een gratis poster van de ploeg.

“De link met het wielerteam zit hem in veel meer dan alleen de kleur oranje”, legt marketing manager Thomas Hilbrands van Berkman uit. “Het is een oer-Hollands familiebedrijf met een lokaal karakter, is persoonlijk betrokken bij haar klanten en is een betrouwbare partner en leverancier voor al haar relaties. De volledig Nederlandse wielerploeg met een no-nonsense mentaliteit en een transparante organisatie die dichtbij en toegankelijk is voor alle sportfans, sluit hier naadloos op aan.”

Kostenpost

Manager van het wielerteam Michael Zijlaard vult aan: “Onze zes Peugeot 308 SW-auto’s voor ploegleiders en verzorgers, de drie trucks en ons Vip-busje zorgen jaarlijks voor een behoorlijke kostenpost. Door te tanken bij de ruim zestig stations van Berkman kunnen wij daar flink op besparen. Bovendien is ook dit een typisch Nederlandse partner, met een verhaal dat aanspreekt. Klein begonnen en door hard te werken uitgegroeid tot een belangrijke concurrent van de grote jongens.”

Het is zeker niet de eerste keer dat een tankstationbedrijf een relatie aangaat met een professioneel sportteam. Zo was de Rotterdamse oliemaatschappij Argos al hoofdsponsor van een wielerploeg in 2012 en 2013, is Firezone sponsor bij voetbalploeg PEC Zwolle en in het verleden was Nijol sponsor bij de Nijmeegse voetbalclub N.E.C.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.