Tamoil start met nieuwe brandstof Super E10 Plus

Vijftien Tamoil-locaties bieden vanaf donderdag 16 juli de brandstof Super E10 Plus aan. Deze brandstof moet bijdragen aan een langere levensduur van de motor van de auto én meer vermogen geven. Daarnaast moet het zorgen voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. De brandstof is ontwikkeld in samenwerking met oliehandelaar Finco.

Super E10 Plus bevat maximaal tien procent bio-ethanol. Deze brandstof is geschikt voor vrijwel iedere moderne benzineauto. Automobilisten kunnen checken of hun voertuig geschikt is voor de nieuwe brandstof via de website van Tamoil.

De eerste vijftien vestigingen die worden voorzien van het nieuwe product staan in Beesd, Bergen op Zoom, Boxmeer, Den Haag, Harderwijk, Leeuwarden, Lomm, Meppel, Nieuwendijk, Nijmegen, Oisterwijk, Roosendaal, Steenwijk, Tilburg en Zaltbommel. Super E10 Plus wordt voor de consument 1 cent goedkoper aangeboden dan euro 95.

Tamoil

Tamoil is al meer dan vijftig jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In ons land heeft het bedrijf momenteel 213 tankstations. In de komende jaren wil het doorgroeien naar driehonderd vestigingen. Het moederbedrijf is onderdeel van een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

De nieuwe brandstof werd dus ontwikkeld in samenwerking met Finco. Dat bedrijf is twee jaar geleden opgericht en is een onafhankelijk speler in de markt van opslag, handel en distributie van olie en oliegerelateerde producten in Noordwest-Europa. Het nam eerder dit jaar de groothandelsactiviteiten van Gulf over.

Lees ook: Overname van Gulf-groothandel door Finco

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil start met nieuwe brandstof Super E10 Plus | TankPro.nl

Tamoil start met nieuwe brandstof Super E10 Plus

Vijftien Tamoil-locaties bieden vanaf donderdag 16 juli de brandstof Super E10 Plus aan. Deze brandstof moet bijdragen aan een langere levensduur van de motor van de auto én meer vermogen geven. Daarnaast moet het zorgen voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. De brandstof is ontwikkeld in samenwerking met oliehandelaar Finco.

Super E10 Plus bevat maximaal tien procent bio-ethanol. Deze brandstof is geschikt voor vrijwel iedere moderne benzineauto. Automobilisten kunnen checken of hun voertuig geschikt is voor de nieuwe brandstof via de website van Tamoil.

De eerste vijftien vestigingen die worden voorzien van het nieuwe product staan in Beesd, Bergen op Zoom, Boxmeer, Den Haag, Harderwijk, Leeuwarden, Lomm, Meppel, Nieuwendijk, Nijmegen, Oisterwijk, Roosendaal, Steenwijk, Tilburg en Zaltbommel. Super E10 Plus wordt voor de consument 1 cent goedkoper aangeboden dan euro 95.

Tamoil

Tamoil is al meer dan vijftig jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt, vanaf 1993 onder de naam Tamoil. In ons land heeft het bedrijf momenteel 213 tankstations. In de komende jaren wil het doorgroeien naar driehonderd vestigingen. Het moederbedrijf is onderdeel van een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

De nieuwe brandstof werd dus ontwikkeld in samenwerking met Finco. Dat bedrijf is twee jaar geleden opgericht en is een onafhankelijk speler in de markt van opslag, handel en distributie van olie en oliegerelateerde producten in Noordwest-Europa. Het nam eerder dit jaar de groothandelsactiviteiten van Gulf over.

Lees ook: Overname van Gulf-groothandel door Finco

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.