Kentekencheck van Green Planet genomineerd voor innovatieprijs

De Kentekencheck van tankstation Green Planet is met zeven andere initiatieven genomineerd voor de Automotive Innovation Award 2015, een prijs waarmee de automotive-sector de vernieuwing in de branche wil stimuleren. Volgens de vakjury is de Kentekencheck uniek, omdat het automobilisten direct laat zien of hun auto geschikt is voor het rijden op groene brandstoffen. Green Planet heeft de Kentekencheck ontworpen in nauwe samenwerking met het Alfa College in Hoogeveen. Op 20 januari wordt bekend wie van de genomineerden de prijs heeft gewonnen.

De zeven innovaties, gekozen uit 46 inzendingen, zijn volgens de vakjury stuk voor stuk spraakmakende concepten die (auto)mobiliteit in Nederland slimmer, schoner en efficiënter kunnen maken. Zo hebben twee inzendingen betrekking op efficiency en drie op het slim gebruik van data.

Stemmen

Tot en met 14 december kan iedereen die de Kentekencheck van Green Planet een nuttige innovatie vindt een stem uitbrengen op de website Automotiveinnovationaward.nl. De vakjury neemt de publieksstemmen
mee als advies in de keuze voor de uiteindelijke winnaar. Wie een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op
een bezoek aan de Mercedes-Benz-autofabriek en het naastgelegen Mercedes-Benz Museum in het Duitse Sindelfingen, inclusief een heen- en terugreis in een Mercedes-auto.

De Automotive Innovation Award is een initiatief van vijf belangrijke spelers in de automotive sector; Rai
Vereniging, Bovag, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger Strategy Consultants. Met het
uitreiken van deze prestigieuze prijs willen de betrokken partijen de innovatiekracht van de automotive-branche versterken en beter voor het voetlicht brengen bij het grote publiek.

Green Planet

Green Planet is een tankstation in het Drentse dorp Pesse. Het biedt naast traditionele brandstoffen ook diverse alternatieve brandstoffen aan. Tevens kunnen mensen die rustig willen werken in een luxe accommodatie bij het station terecht, bij de Seats2Meet-afdeling. Daarnaast is er een toeristisch informatie punt (TIP) en zijn er uitgebreide horecamogelijkheden met zonneterras.

Lees ook: Green Planet mikt op het ‘nieuwe tanken’ en het ‘nieuwe werken’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kentekencheck van Green Planet genomineerd voor innovatieprijs | TankPro.nl

Kentekencheck van Green Planet genomineerd voor innovatieprijs

De Kentekencheck van tankstation Green Planet is met zeven andere initiatieven genomineerd voor de Automotive Innovation Award 2015, een prijs waarmee de automotive-sector de vernieuwing in de branche wil stimuleren. Volgens de vakjury is de Kentekencheck uniek, omdat het automobilisten direct laat zien of hun auto geschikt is voor het rijden op groene brandstoffen. Green Planet heeft de Kentekencheck ontworpen in nauwe samenwerking met het Alfa College in Hoogeveen. Op 20 januari wordt bekend wie van de genomineerden de prijs heeft gewonnen.

De zeven innovaties, gekozen uit 46 inzendingen, zijn volgens de vakjury stuk voor stuk spraakmakende concepten die (auto)mobiliteit in Nederland slimmer, schoner en efficiënter kunnen maken. Zo hebben twee inzendingen betrekking op efficiency en drie op het slim gebruik van data.

Stemmen

Tot en met 14 december kan iedereen die de Kentekencheck van Green Planet een nuttige innovatie vindt een stem uitbrengen op de website Automotiveinnovationaward.nl. De vakjury neemt de publieksstemmen
mee als advies in de keuze voor de uiteindelijke winnaar. Wie een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op
een bezoek aan de Mercedes-Benz-autofabriek en het naastgelegen Mercedes-Benz Museum in het Duitse Sindelfingen, inclusief een heen- en terugreis in een Mercedes-auto.

De Automotive Innovation Award is een initiatief van vijf belangrijke spelers in de automotive sector; Rai
Vereniging, Bovag, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger Strategy Consultants. Met het
uitreiken van deze prestigieuze prijs willen de betrokken partijen de innovatiekracht van de automotive-branche versterken en beter voor het voetlicht brengen bij het grote publiek.

Green Planet

Green Planet is een tankstation in het Drentse dorp Pesse. Het biedt naast traditionele brandstoffen ook diverse alternatieve brandstoffen aan. Tevens kunnen mensen die rustig willen werken in een luxe accommodatie bij het station terecht, bij de Seats2Meet-afdeling. Daarnaast is er een toeristisch informatie punt (TIP) en zijn er uitgebreide horecamogelijkheden met zonneterras.

Lees ook: Green Planet mikt op het ‘nieuwe tanken’ en het ‘nieuwe werken’

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.