OOTW behaalt mijlpaal van 5.000 uitgereikte certificaten

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) heeft maandag het vijfduizendste certificaat van dit jaar uitgereikt. De 21-jarige Denise Lammens, werkzaam op een Haan-tankstation in Bodegraven, is met het maken van de e-learning ‘lpg’ de vijfduizendste deelnemer van het opleidingscentrum dit jaar. Uit handen van Paola Franquinet van OOTW ontving de medewerkster haar certificaat.

Denise heeft sinds enkele maanden een account op www.mijnbranchepaspoort.nl. Haar werkgever, De Haan Minerale Oliën, stimuleert het gebruik hiervan en stelt sommige e-learnings verplicht voor de medewerkers.

Opleiding

Denise: “Vorige week gaf mijn manager, Dirk Heeren, de opdracht om de e-learning ‘lpg’ te maken. Dankzij hem ben ik dus eigenlijk de vijfduizendste deelnemer geworden. Ik heb al meerdere e-learnings van OOTW gemaakt. Je leert er echt iets van. Nu ook weer bij de e-learning over lpg. Ik vind het belangrijk om me in mijn werk te verbeteren en dat kan op deze manier heel goed.” Naast het certificaat kreeg de medewerker een taart voor het hele team, bloemen en een cadeaubon van vijftig euro.

Eind 2012 heeft het opleidingscentrum het branchepaspoort gelanceerd; een digitale omgeving waar medewerkers een compleet overzicht hebben van opleidingen en direct e-learnings kunnen maken. “Vijfduizend certificaten halverwege het jaar is een aantal waar we trots op zijn.” zegt Franquinet. “We zien dat er steeds meer werknemers én werkgevers gebruikmaken van het online leersysteem dat we bieden.”

Lees ook: Met een OOTW-training overvallen terugdringen

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OOTW behaalt mijlpaal van 5.000 uitgereikte certificaten | TankPro.nl

OOTW behaalt mijlpaal van 5.000 uitgereikte certificaten

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) heeft maandag het vijfduizendste certificaat van dit jaar uitgereikt. De 21-jarige Denise Lammens, werkzaam op een Haan-tankstation in Bodegraven, is met het maken van de e-learning ‘lpg’ de vijfduizendste deelnemer van het opleidingscentrum dit jaar. Uit handen van Paola Franquinet van OOTW ontving de medewerkster haar certificaat.

Denise heeft sinds enkele maanden een account op www.mijnbranchepaspoort.nl. Haar werkgever, De Haan Minerale Oliën, stimuleert het gebruik hiervan en stelt sommige e-learnings verplicht voor de medewerkers.

Opleiding

Denise: “Vorige week gaf mijn manager, Dirk Heeren, de opdracht om de e-learning ‘lpg’ te maken. Dankzij hem ben ik dus eigenlijk de vijfduizendste deelnemer geworden. Ik heb al meerdere e-learnings van OOTW gemaakt. Je leert er echt iets van. Nu ook weer bij de e-learning over lpg. Ik vind het belangrijk om me in mijn werk te verbeteren en dat kan op deze manier heel goed.” Naast het certificaat kreeg de medewerker een taart voor het hele team, bloemen en een cadeaubon van vijftig euro.

Eind 2012 heeft het opleidingscentrum het branchepaspoort gelanceerd; een digitale omgeving waar medewerkers een compleet overzicht hebben van opleidingen en direct e-learnings kunnen maken. “Vijfduizend certificaten halverwege het jaar is een aantal waar we trots op zijn.” zegt Franquinet. “We zien dat er steeds meer werknemers én werkgevers gebruikmaken van het online leersysteem dat we bieden.”

Lees ook: Met een OOTW-training overvallen terugdringen

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.