Tankstations van CNG Net krijgen nieuwe uitstraling

Alle openbare CNG Net-tankstations in Nederland zijn afgelopen maand voorzien van een nieuwe uitstraling. Het ontwerp is aangepast zodat de signing van de vestigingen voldoet aan de moderne maatstaven. Het bedrijf is exploitant van ruim vijftig cng-locaties in Nederland. In elke provincie is minimaal één plek waar autorijders het duurzame gas kunnen tanken.

De nieuwe ‘look and feel’ heeft volgens het bedrijf een toegankelijke uitstraling door de introductie van meer kleur in het ontwerp. De benaming ’aardgas’ is in ’cng’ veranderd, wereldwijd dé officiële benaming van aardgas onder druk. Het icoontje (een blaadje in blauw en overlopende kleuren) staat symbool voor de herkomst van cng: namelijk groengas gemaakt van reststromen zoals mest en rioolslib.

Tankstation

”De brandstof is niet veranderd. Het is nog net zo schoon en voordelig als altijd”, aldus Antwan van Echtelt, sales en marketingmanager van CNG Net. ”Maar wij zijn continu bezig om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo hebben wij begin dit jaar een app gelanceerd, waarmee je kunt zien waar al onze Nederlandse tankstations zich bevinden. En nu was de uitstraling van onze vestigingen aan de beurt.”

CNG Net is een dochterbedrijf van bouwbedrijf Ballast Nedam en investeert in een landelijk netwerk van cng-stations in Nederland. Het is de grootste leverancier van groengas in Nederland. Het bedrijf maakt het mogelijk om voordeliger hetzelfde aantal kilometers te kunnen rijden op cng zonder schade aan de omgeving toe te brengen.

Lees ook: TNO: cng en lng beste optie voor verduurzaming transport

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations van CNG Net krijgen nieuwe uitstraling | TankPro.nl

Tankstations van CNG Net krijgen nieuwe uitstraling

Alle openbare CNG Net-tankstations in Nederland zijn afgelopen maand voorzien van een nieuwe uitstraling. Het ontwerp is aangepast zodat de signing van de vestigingen voldoet aan de moderne maatstaven. Het bedrijf is exploitant van ruim vijftig cng-locaties in Nederland. In elke provincie is minimaal één plek waar autorijders het duurzame gas kunnen tanken.

De nieuwe ‘look and feel’ heeft volgens het bedrijf een toegankelijke uitstraling door de introductie van meer kleur in het ontwerp. De benaming ’aardgas’ is in ’cng’ veranderd, wereldwijd dé officiële benaming van aardgas onder druk. Het icoontje (een blaadje in blauw en overlopende kleuren) staat symbool voor de herkomst van cng: namelijk groengas gemaakt van reststromen zoals mest en rioolslib.

Tankstation

”De brandstof is niet veranderd. Het is nog net zo schoon en voordelig als altijd”, aldus Antwan van Echtelt, sales en marketingmanager van CNG Net. ”Maar wij zijn continu bezig om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo hebben wij begin dit jaar een app gelanceerd, waarmee je kunt zien waar al onze Nederlandse tankstations zich bevinden. En nu was de uitstraling van onze vestigingen aan de beurt.”

CNG Net is een dochterbedrijf van bouwbedrijf Ballast Nedam en investeert in een landelijk netwerk van cng-stations in Nederland. Het is de grootste leverancier van groengas in Nederland. Het bedrijf maakt het mogelijk om voordeliger hetzelfde aantal kilometers te kunnen rijden op cng zonder schade aan de omgeving toe te brengen.

Lees ook: TNO: cng en lng beste optie voor verduurzaming transport

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.