Total-klanten sparen voor profvoetbalclub ADO Den Haag

Een Total-vestiging in Den Haag is een samenwerking aangegaan met profclub ADO Den Haag. Klanten die tanken bij de initiatiefnemer of één van de ongeveer 350 andere Total-stations in Nederland sparen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de Haagse voetbalclub.

De officiële kick-off van de actie vond vorige week plaats bij het initiatiefnemende tankstation Ypenburg van eigenaar Mattijs Jongeneel. Twee spelers van ADO waren ook aanwezig bij de start van de spaaractie (zie foto).

Tankstations

Het station van Jongeneel werd onlangs verkozen tot beste Total-vestiging van Europa. Een puike prestatie, aangezien Total tienduizenden locaties in Europa heeft. Onder andere vanwege de service op het station en het uitgebreide assortiment, met onder meer friet en vers ijs, viel de Haagse ondernemer in de smaak.

De samenwerking met ADO Den Haag is niet de eerste link van Total met voetbalclubs. Vorig jaar lanceerde de oliemaatschappij al een actie waarbij klanten kunnen sparen voor hun favoriete amateurclub. Een actie die volgens Total zelf zeer populair is geworden onder de klanten.

Petrol

Ook andere petrolbedrijven zoeken samenwerking met voetbalclubs om hun klanten te binden. Zo opende Lukoil vorig jaar een nieuwe vestiging in Kerkrade en werd de korting die autorijders krijgen mede afhankelijk van het aantal doelpunten dat de plaatselijke profclub Rode JC scoort in thuiswedstrijden. Kuster Olie ging begin dit jaar nog verder. Zij openden een onbemand tankstation in Doetinchem in de kleuren van voetbalclub De Graafschap, eveneens afkomstig uit de Gelderse stad.

Lees ook: Kuster Olie opent tankstation in kleuren voetbalclub

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total-klanten sparen voor profvoetbalclub ADO Den Haag | TankPro.nl

Total-klanten sparen voor profvoetbalclub ADO Den Haag

Een Total-vestiging in Den Haag is een samenwerking aangegaan met profclub ADO Den Haag. Klanten die tanken bij de initiatiefnemer of één van de ongeveer 350 andere Total-stations in Nederland sparen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de Haagse voetbalclub.

De officiële kick-off van de actie vond vorige week plaats bij het initiatiefnemende tankstation Ypenburg van eigenaar Mattijs Jongeneel. Twee spelers van ADO waren ook aanwezig bij de start van de spaaractie (zie foto).

Tankstations

Het station van Jongeneel werd onlangs verkozen tot beste Total-vestiging van Europa. Een puike prestatie, aangezien Total tienduizenden locaties in Europa heeft. Onder andere vanwege de service op het station en het uitgebreide assortiment, met onder meer friet en vers ijs, viel de Haagse ondernemer in de smaak.

De samenwerking met ADO Den Haag is niet de eerste link van Total met voetbalclubs. Vorig jaar lanceerde de oliemaatschappij al een actie waarbij klanten kunnen sparen voor hun favoriete amateurclub. Een actie die volgens Total zelf zeer populair is geworden onder de klanten.

Petrol

Ook andere petrolbedrijven zoeken samenwerking met voetbalclubs om hun klanten te binden. Zo opende Lukoil vorig jaar een nieuwe vestiging in Kerkrade en werd de korting die autorijders krijgen mede afhankelijk van het aantal doelpunten dat de plaatselijke profclub Rode JC scoort in thuiswedstrijden. Kuster Olie ging begin dit jaar nog verder. Zij openden een onbemand tankstation in Doetinchem in de kleuren van voetbalclub De Graafschap, eveneens afkomstig uit de Gelderse stad.

Lees ook: Kuster Olie opent tankstation in kleuren voetbalclub

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.