Lekkerland wordt leverancier van Haan-stations

Foodservice-groothandel Lekkerland wordt vanaf begin maart de nieuwe vers-, bakery- en diepvriesleverancier voor alle 55 Coco-vestigingen van De Haan Minerale Oliën. Beide partijen hebben hiervoor in januari een contract afgesloten. Lekkerland leverde al langer tabak, zoetwaren, dranken, non food en e-vouchers aan het bedrijf. Daarnaast maakt De Haan op zo’n twintig locaties gebruik van het Piacetto-koffieconcept van Lekkerland, een compleet uitgeruste koffiebar-module.

Patrick Vanwersch, commercieel manager bij De Haan: ”Wij hebben veel vertrouwen in de toegevoegde waarde van Lekkerland op het gebied van foodservice-concepten. De begeleiding, advisering en optimale logistiek die de groothandel bovendien levert, zijn bepalend geweest voor onze keuze.”

Drive-thru

Hans Oberg, verkoopdirecteur bij de Nederlandse tak van Lekkerland vervolgt: “Wij bieden complete foodservice-oplossingen voor ‘on-the-go’ klanten. Wij zijn zeer verheugd dat we nu ook hiervoor de voorkeurspartner van De Haan zijn geworden.”

Begin februari heeft De Haan een nieuwe shop geopend bij Wezep, langs snelweg A28. Hierin bevindt zich de eerste Nederlandse rijksweg-drive-thru, waar klanten snel drank en een vers broodje kunnen krijgen zonder uit de auto te hoeven stappen. De leveringen van het bakery-assortiment, aanverwante producten en hardware evenals de begeleiding wordt hier inmiddels door Lekkerland verzorgd.

Lees ook: Haan-tankstation wil met eerste snelweg-drive-thru nieuwe klantengroepen trekken

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland wordt leverancier van Haan-stations | TankPro.nl

Lekkerland wordt leverancier van Haan-stations

Foodservice-groothandel Lekkerland wordt vanaf begin maart de nieuwe vers-, bakery- en diepvriesleverancier voor alle 55 Coco-vestigingen van De Haan Minerale Oliën. Beide partijen hebben hiervoor in januari een contract afgesloten. Lekkerland leverde al langer tabak, zoetwaren, dranken, non food en e-vouchers aan het bedrijf. Daarnaast maakt De Haan op zo’n twintig locaties gebruik van het Piacetto-koffieconcept van Lekkerland, een compleet uitgeruste koffiebar-module.

Patrick Vanwersch, commercieel manager bij De Haan: ”Wij hebben veel vertrouwen in de toegevoegde waarde van Lekkerland op het gebied van foodservice-concepten. De begeleiding, advisering en optimale logistiek die de groothandel bovendien levert, zijn bepalend geweest voor onze keuze.”

Drive-thru

Hans Oberg, verkoopdirecteur bij de Nederlandse tak van Lekkerland vervolgt: “Wij bieden complete foodservice-oplossingen voor ‘on-the-go’ klanten. Wij zijn zeer verheugd dat we nu ook hiervoor de voorkeurspartner van De Haan zijn geworden.”

Begin februari heeft De Haan een nieuwe shop geopend bij Wezep, langs snelweg A28. Hierin bevindt zich de eerste Nederlandse rijksweg-drive-thru, waar klanten snel drank en een vers broodje kunnen krijgen zonder uit de auto te hoeven stappen. De leveringen van het bakery-assortiment, aanverwante producten en hardware evenals de begeleiding wordt hier inmiddels door Lekkerland verzorgd.

Lees ook: Haan-tankstation wil met eerste snelweg-drive-thru nieuwe klantengroepen trekken

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.