Eigenares tankstation meegesleurd door roekeloze doorrijder

De eigenares van een tankstation in het Limburgse Posterholt is meegesleurd door een brandstofdief. Ze ging voor de auto staan van de man, zodat hij niet weg kon rijden. Dat deed de doorrijder uiteindelijk toch en de vrouw belandde op de motorkap. De pomphouder kwam er met een kneuzing en schaafwonden van af.

Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en die zoekt getuigen van het incident. De bestuurder reed in een blauwe Opel Astra, droeg een witte muts en heeft een geschatte leeftijd van tussen de twintig en dertig jaar.

Doorrijder

Zaterdagmiddag kwam een nog onbekende man tanken zonder te betalen bij de Lukoil-vestiging aan de Roermondseweg in Posterholt. Toen eigenares Belinda Kuhles hem doorhad, is ze voor het voertuig gaan staan en weigerde opzij te gaan. Ze vertelde de man dat hij moest betalen.

”Opeens reed hij vooruit en lag ik op de motorkap”, vertelt Kuhles aan het Limburgs Dagblad. ”Ik kon me vastgrijpen, maar die idioot reed als een gek weg, met mij nog op de motorkap. Ik heb me toen van de auto af laten vallen.” Tijdens het incident raakte de eigenares lichtgewond. Haar hand en elleboog zijn geschaafd en haar dijbeen is gekneusd. Gelukkig zijn van de doorrijder camerabeelden gemaakt.

Lees ook: Pomphouders pakken doorrijders via Twitter

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eigenares tankstation meegesleurd door roekeloze doorrijder | TankPro.nl

Eigenares tankstation meegesleurd door roekeloze doorrijder

De eigenares van een tankstation in het Limburgse Posterholt is meegesleurd door een brandstofdief. Ze ging voor de auto staan van de man, zodat hij niet weg kon rijden. Dat deed de doorrijder uiteindelijk toch en de vrouw belandde op de motorkap. De pomphouder kwam er met een kneuzing en schaafwonden van af.

Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en die zoekt getuigen van het incident. De bestuurder reed in een blauwe Opel Astra, droeg een witte muts en heeft een geschatte leeftijd van tussen de twintig en dertig jaar.

Doorrijder

Zaterdagmiddag kwam een nog onbekende man tanken zonder te betalen bij de Lukoil-vestiging aan de Roermondseweg in Posterholt. Toen eigenares Belinda Kuhles hem doorhad, is ze voor het voertuig gaan staan en weigerde opzij te gaan. Ze vertelde de man dat hij moest betalen.

”Opeens reed hij vooruit en lag ik op de motorkap”, vertelt Kuhles aan het Limburgs Dagblad. ”Ik kon me vastgrijpen, maar die idioot reed als een gek weg, met mij nog op de motorkap. Ik heb me toen van de auto af laten vallen.” Tijdens het incident raakte de eigenares lichtgewond. Haar hand en elleboog zijn geschaafd en haar dijbeen is gekneusd. Gelukkig zijn van de doorrijder camerabeelden gemaakt.

Lees ook: Pomphouders pakken doorrijders via Twitter

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.