Tango langs snelweg geeft 10 cent korting

Het onlangs geopende Tango-tankstation langs de A27 bij Eemnes geeft 10 cent korting op de adviesprijs van benzine. Op diesel bedraagt de korting 9 cent. De vestiging is de eerste Tango langs een Nederlandse rijksweg.

De voormalige Q8-locatie biedt geen lpg aan. Dit omdat die brandstof in Nederland niet mag worden aangeboden bij onbemande tankstations. Tango-moederbedrijf Q8 heeft nog negen andere vestigingen langs de snelweg. Of deze Q8-locaties ook worden omgebouwd naar Tango is nog niet bekend. Al is de verwachting dat het Koeweitse bedrijf dat wel doet in de toekomst.

Concurrentie

Een nabijgelegen Esso-vestiging heeft zijn prijzen met 6 cent naar beneden bijgesteld om de concurrentie met de Tango aan te kunnen. De onbemande formule staat vooral bekend om haar imago van prijsvechter.

Of er in de nabije toekomst veel onbemande stations langs snelwegen komen, is twijfelachtig. Dat denkt Nove-directeur Erik de Vries. Volgens hem zijn er langs het Nederlandse snelwegennet al zoveel tankstations dat er weinig ruimte over is voor onbemande locaties. Dat veel andere bemande tankstations langs rijkswegen veranderen in onbemande locaties, is ook maar de vraag, “Daarvoor zijn de shops te lucratief”, aldus De Vries.

Shop

Naast de Tango-pomp komt wel een tankshop, maar dan van een andere formule. Scheiwijk voor Fijnproevers opent daar haar tweede locatie. De formule, vooral bekend van een shop langs de A27 bij Hoogblokland, onderscheidt zich onder meer door luxe assortiment en aanbod van biologische artikelen. De officiële opening van beide bedrijven vindt donderdag 3 oktober plaats.

Lees ook: Prijsvechter Tango zet eerste stappen langs snelweg

Onderwerpen: , , , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

4 reacties op “Tango langs snelweg geeft 10 cent korting”

Antoon Lenaerts|03.10.13|10:07

“De Tango is de eerste onbemande pomp langs een Nederlandse rijksweg”.
Een voorbeeld van slecht onderzoek, marktkennis of copy paste van een aangeleverd stuk?
Heeft de brandstoffenhandel zo erg bezuinigd op de afdeling Marketing dat men het alleen nog maar over de P van prijs kan hebben…..?

Bob Groot|03.10.13|20:52

volgens mij , zit TinQ al jaren op de A7 bij sneek en bij abbekerk .

of is dit geen prijsvechter dan !!!!!!!

Tom van Gurp|04.10.13|16:29

Kritiek is terecht. Tinq zit inderdaad al aan de snelweg. Onjuistheid is aangepast.

Rob van Gestel|04.10.13|20:37

Zo lang wij ons dom blijven focussen op de laagste prijs i.p.v. een normaal inkomen, zo lang zal onze marge ook blijven dalen.
De geschiedenis herhaalt zich, eerst zetten we ons rookwarenschap vol met lage marge artikelen en achteraf tranen met tuiten dat we niets meer verdienen aan die rookwaren. En nu iedereen blind achter elkaar aan hollen om de prijs omlaag te zetten. Hij omlaag, ik omlaag = samen minder verdienen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango langs snelweg geeft 10 cent korting | TankPro.nl

Tango langs snelweg geeft 10 cent korting

Het onlangs geopende Tango-tankstation langs de A27 bij Eemnes geeft 10 cent korting op de adviesprijs van benzine. Op diesel bedraagt de korting 9 cent. De vestiging is de eerste Tango langs een Nederlandse rijksweg.

De voormalige Q8-locatie biedt geen lpg aan. Dit omdat die brandstof in Nederland niet mag worden aangeboden bij onbemande tankstations. Tango-moederbedrijf Q8 heeft nog negen andere vestigingen langs de snelweg. Of deze Q8-locaties ook worden omgebouwd naar Tango is nog niet bekend. Al is de verwachting dat het Koeweitse bedrijf dat wel doet in de toekomst.

Concurrentie

Een nabijgelegen Esso-vestiging heeft zijn prijzen met 6 cent naar beneden bijgesteld om de concurrentie met de Tango aan te kunnen. De onbemande formule staat vooral bekend om haar imago van prijsvechter.

Of er in de nabije toekomst veel onbemande stations langs snelwegen komen, is twijfelachtig. Dat denkt Nove-directeur Erik de Vries. Volgens hem zijn er langs het Nederlandse snelwegennet al zoveel tankstations dat er weinig ruimte over is voor onbemande locaties. Dat veel andere bemande tankstations langs rijkswegen veranderen in onbemande locaties, is ook maar de vraag, “Daarvoor zijn de shops te lucratief”, aldus De Vries.

Shop

Naast de Tango-pomp komt wel een tankshop, maar dan van een andere formule. Scheiwijk voor Fijnproevers opent daar haar tweede locatie. De formule, vooral bekend van een shop langs de A27 bij Hoogblokland, onderscheidt zich onder meer door luxe assortiment en aanbod van biologische artikelen. De officiële opening van beide bedrijven vindt donderdag 3 oktober plaats.

Lees ook: Prijsvechter Tango zet eerste stappen langs snelweg

Onderwerpen: , , , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

4 reacties op “Tango langs snelweg geeft 10 cent korting”

Antoon Lenaerts|03.10.13|10:07

“De Tango is de eerste onbemande pomp langs een Nederlandse rijksweg”.
Een voorbeeld van slecht onderzoek, marktkennis of copy paste van een aangeleverd stuk?
Heeft de brandstoffenhandel zo erg bezuinigd op de afdeling Marketing dat men het alleen nog maar over de P van prijs kan hebben…..?

Bob Groot|03.10.13|20:52

volgens mij , zit TinQ al jaren op de A7 bij sneek en bij abbekerk .

of is dit geen prijsvechter dan !!!!!!!

Tom van Gurp|04.10.13|16:29

Kritiek is terecht. Tinq zit inderdaad al aan de snelweg. Onjuistheid is aangepast.

Rob van Gestel|04.10.13|20:37

Zo lang wij ons dom blijven focussen op de laagste prijs i.p.v. een normaal inkomen, zo lang zal onze marge ook blijven dalen.
De geschiedenis herhaalt zich, eerst zetten we ons rookwarenschap vol met lage marge artikelen en achteraf tranen met tuiten dat we niets meer verdienen aan die rookwaren. En nu iedereen blind achter elkaar aan hollen om de prijs omlaag te zetten. Hij omlaag, ik omlaag = samen minder verdienen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.