volvo, lng, vrachtwagen, tank

DCB Energy zet in op LNG voor transport en logistiek

DCB Energy zet in op LNG als brandstof voor de transport en logistieke sector. Als het aan DCB Energy ligt worden de belangrijkste knooppunten voor transport en logistiek Nederland voorzien van DCB Energy LNG.

Dat heeft DCB Energy bekend gemaakt. Daarbij zal niet alleen bij de stations van TruckEasy een LNG-mogelijkheid komen, maar er komt ook een eigen LNG-tankstation. Naar verwachting zal dit LNG-station begin 2014 in gebruik genomen worden.

LNG

DCB Energy ziet in LNG een goede alternatieve brandstof voor de transport en logistiek. Zo is de energieprijs van LNG lager dan van diesel, heeft LNG  een grotere actieradius en geeft het gunstigere milieueffecten. Te denken valt aan de reductie van CO2-uitstoot en het geluid van de motoren.

LNG kan bovendien gemengd worden. Er rijden al trucks van Volvo rond die voor 70% op LNG rijden en voor 30% op diesel. Binnenkort zal LNG al aangeboden worden bij diverse TruckEasy-locaties. Waar precies is nog niet bekend gemaakt door DCB Energy.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DCB Energy zet in op LNG voor transport en logistiek | TankPro.nl
volvo, lng, vrachtwagen, tank

DCB Energy zet in op LNG voor transport en logistiek

DCB Energy zet in op LNG als brandstof voor de transport en logistieke sector. Als het aan DCB Energy ligt worden de belangrijkste knooppunten voor transport en logistiek Nederland voorzien van DCB Energy LNG.

Dat heeft DCB Energy bekend gemaakt. Daarbij zal niet alleen bij de stations van TruckEasy een LNG-mogelijkheid komen, maar er komt ook een eigen LNG-tankstation. Naar verwachting zal dit LNG-station begin 2014 in gebruik genomen worden.

LNG

DCB Energy ziet in LNG een goede alternatieve brandstof voor de transport en logistiek. Zo is de energieprijs van LNG lager dan van diesel, heeft LNG  een grotere actieradius en geeft het gunstigere milieueffecten. Te denken valt aan de reductie van CO2-uitstoot en het geluid van de motoren.

LNG kan bovendien gemengd worden. Er rijden al trucks van Volvo rond die voor 70% op LNG rijden en voor 30% op diesel. Binnenkort zal LNG al aangeboden worden bij diverse TruckEasy-locaties. Waar precies is nog niet bekend gemaakt door DCB Energy.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.