Emanuele Vicentini, Autopromotec, Brand Manager

Video-interview met organisator Vicente van Autopromotec

VIDEO – Er was dit jaar veel aandacht voor carwash-producenten en -leveranciers op de Autopromotec 2013 in Bologna, Italië. Deze beurs was van 22 t/m 26 mei. Bekijk het video-interview van TankProTV met Brand Manager Emanuele Vicentini van Autopromotec over wat er te zien was voor carwash-ondernemers.

Bekijk de video.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video-interview met organisator Vicente van Autopromotec | TankPro.nl
Emanuele Vicentini, Autopromotec, Brand Manager

Video-interview met organisator Vicente van Autopromotec

VIDEO – Er was dit jaar veel aandacht voor carwash-producenten en -leveranciers op de Autopromotec 2013 in Bologna, Italië. Deze beurs was van 22 t/m 26 mei. Bekijk het video-interview van TankProTV met Brand Manager Emanuele Vicentini van Autopromotec over wat er te zien was voor carwash-ondernemers.

Bekijk de video.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.