Groengas-app

Groen gas-locaties nu ook te vinden met smartphone app

Locaties om groen gas of aardgas te tanken zijn voortaan ook te vinden op de app van TankService. Met één blik op de smartphone kan de automobilist voortaan overal in Nederland het dichtstbijzijnde vulpunt lokaliseren. TankService wil binnenkort ook de laadpunten voor elektrische auto’s in een app samenbrengen.

Met de DirectLease TankService, zoals de App officieel heet, vinden benzine- en dieselrijders waar dan ook in Nederland eenvoudig de voordeligste pomp. Automobilisten die op aardgas/groengas rijden, kunnen de app voortaan inzetten om makkelijk de inmiddels 92 vulpunten in Nederland te lokaliseren.

Toename

Voor groengasrijders een goede reden om deze TankService app, die door benzine- en dieselrijders al meer dan 100.000 keer is gedownload, ook te gaan gebruiken. De verwachting is nu dat dit ook zal gebeuren. Het aantal groen gasrijders neemt op dit moment gestaag toe.

De uitbreiding van de TankService app komt op het juiste moment. De leveranciers Orangegas en CNG Net hebben samen circa 80 locaties geopend waar je in Nederland groengas kunt tanken.

Transparant

Directeur Arjan Stuij: “ Het is begonnen met het transparant maken van de brandstofprijzen. Nu de brandstoffen milieuvriendelijker worden, passen wij onze app daar graag op aan. Een logische volgende stap zou zijn om alle oplaadpunten voor elektrische auto’s in Nederland op te nemen. Een ontwikkeling die wij met het oog op het milieu van harte toejuichen.”

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groen gas-locaties nu ook te vinden met smartphone app | TankPro.nl
Groengas-app

Groen gas-locaties nu ook te vinden met smartphone app

Locaties om groen gas of aardgas te tanken zijn voortaan ook te vinden op de app van TankService. Met één blik op de smartphone kan de automobilist voortaan overal in Nederland het dichtstbijzijnde vulpunt lokaliseren. TankService wil binnenkort ook de laadpunten voor elektrische auto’s in een app samenbrengen.

Met de DirectLease TankService, zoals de App officieel heet, vinden benzine- en dieselrijders waar dan ook in Nederland eenvoudig de voordeligste pomp. Automobilisten die op aardgas/groengas rijden, kunnen de app voortaan inzetten om makkelijk de inmiddels 92 vulpunten in Nederland te lokaliseren.

Toename

Voor groengasrijders een goede reden om deze TankService app, die door benzine- en dieselrijders al meer dan 100.000 keer is gedownload, ook te gaan gebruiken. De verwachting is nu dat dit ook zal gebeuren. Het aantal groen gasrijders neemt op dit moment gestaag toe.

De uitbreiding van de TankService app komt op het juiste moment. De leveranciers Orangegas en CNG Net hebben samen circa 80 locaties geopend waar je in Nederland groengas kunt tanken.

Transparant

Directeur Arjan Stuij: “ Het is begonnen met het transparant maken van de brandstofprijzen. Nu de brandstoffen milieuvriendelijker worden, passen wij onze app daar graag op aan. Een logische volgende stap zou zijn om alle oplaadpunten voor elektrische auto’s in Nederland op te nemen. Een ontwikkeling die wij met het oog op het milieu van harte toejuichen.”

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.