Diesel, tankpasfraude, tankstation, tankpas, benzinepomp

ZZP-er maakt beter gebruik van tankpas

De ZZP’er (kleine zelfstandige) tankt bewuster in vergelijking tot bedrijven die meerdere tankpassen in gebruik hebben. Dit blijkt uit onderzoek naar het tankgedrag onder de kaarthouders van MKB Brandstof.
Pashouders met één tankpas besparen gemiddeld 50 cent op een tankbeurt diesel ten opzichte van gebruikers met twee of meerdere passen. Voor Euro 95 is het verschil 35 cent en voor LPG gebruikers 23 cent.

Goedkoper

Ook in vergelijking met de gemiddeld betaalde prijs aan de pomp tankt de kleine zelfstandige goedkoper. Zij zijn op een tank 0,75 tot 1,5 procent voordeliger uit dan het marktgemiddelde. De kleingebruikers tanken bewuster bij de goedkopere tankstations om zo geld uit te sparen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ZZP-er maakt beter gebruik van tankpas | TankPro.nl
Diesel, tankpasfraude, tankstation, tankpas, benzinepomp

ZZP-er maakt beter gebruik van tankpas

De ZZP’er (kleine zelfstandige) tankt bewuster in vergelijking tot bedrijven die meerdere tankpassen in gebruik hebben. Dit blijkt uit onderzoek naar het tankgedrag onder de kaarthouders van MKB Brandstof.
Pashouders met één tankpas besparen gemiddeld 50 cent op een tankbeurt diesel ten opzichte van gebruikers met twee of meerdere passen. Voor Euro 95 is het verschil 35 cent en voor LPG gebruikers 23 cent.

Goedkoper

Ook in vergelijking met de gemiddeld betaalde prijs aan de pomp tankt de kleine zelfstandige goedkoper. Zij zijn op een tank 0,75 tot 1,5 procent voordeliger uit dan het marktgemiddelde. De kleingebruikers tanken bewuster bij de goedkopere tankstations om zo geld uit te sparen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.