Producent biobrandstof BioMCN breidt uit

Bio-methanolproducent BioMCN uit Delfzijl heeft door overeenkomsten met het Deense Nordic green en het Hongaarse Vertis Environmental Finance zijn Europese netwerk aanzienlijk uitgebreid. BioMCN is de grootste producent van tweede generatie biobrandstoffen ter wereld.

De nieuwe partners zullen in hun respectievelijke regio’s BioMCN vertegenwoordigen en de verkoop van bio-methanol voor hun rekening nemen. Nordic green vertegenwoordigt BioMCN in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen. Vertis bedient klanten in Kroatië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slovenië en Slowakije.
BioMCN produceert bio-methanol uit hernieuwbare bronnen op industriële schaal. Bio-methanol kan als brandstof worden gemengd met benzine, of het kan worden gebruikt als grondstof voor andere milieuvriendelijke brandstoffen (zoals bio-MTBE en bio-diesel).

Biobrandstof

BioMCN is de grootste producent van tweede generatie biobrandstoffen ter wereld. Het bedrijf uit Delfzijl heeft ongeveer 90 medewerkers in dienst en produceert bio-methanol van reststromen die ontstaan bij de verwerking van plantaardige oliën en dierlijke vetten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Producent biobrandstof BioMCN breidt uit | TankPro.nl

Producent biobrandstof BioMCN breidt uit

Bio-methanolproducent BioMCN uit Delfzijl heeft door overeenkomsten met het Deense Nordic green en het Hongaarse Vertis Environmental Finance zijn Europese netwerk aanzienlijk uitgebreid. BioMCN is de grootste producent van tweede generatie biobrandstoffen ter wereld.

De nieuwe partners zullen in hun respectievelijke regio’s BioMCN vertegenwoordigen en de verkoop van bio-methanol voor hun rekening nemen. Nordic green vertegenwoordigt BioMCN in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland, Estland, Letland en Litouwen. Vertis bedient klanten in Kroatië, Hongarije, Polen, Roemenië, Slovenië en Slowakije.
BioMCN produceert bio-methanol uit hernieuwbare bronnen op industriële schaal. Bio-methanol kan als brandstof worden gemengd met benzine, of het kan worden gebruikt als grondstof voor andere milieuvriendelijke brandstoffen (zoals bio-MTBE en bio-diesel).

Biobrandstof

BioMCN is de grootste producent van tweede generatie biobrandstoffen ter wereld. Het bedrijf uit Delfzijl heeft ongeveer 90 medewerkers in dienst en produceert bio-methanol van reststromen die ontstaan bij de verwerking van plantaardige oliën en dierlijke vetten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.