MultiEnergy wil groeien van 28 naar 45 tankstations

MultiEnergy, exploitant van 28 tankstations in de Randstad,  wil zijn netwerk aanzienlijk uitbreiden. Het is de bedoeling dat het bedrijf in 2015 van 28 naar 45 tankstations is gegroeid.

Volgens MultiEnergy-directeur Alfons Ramb kiest het bedrijf ervoor om de doelen te verwezenlijken door tankstations met een laag rendement te verkopen en locaties met een hoge potentie aan te kopen. Onder de paraplu van MultiEnergy vallen BP-Shell- EasyEnergy- en Tinq- tankstations.

Richtlijnen

“We gaan bekijken welke tankstations niet meer voldoen aan onze richtlijnen wat opbrengst, pompshop of locatie betreft. Deze zullen we eventueel afstoten. Daarvoor in de plaats gaan we uitbreiden met gezonde tankstations; het liefst met wasgelegenheid.”

“We zijn geïnteresseerd in locaties in geheel Nederland met een substantiële omzet., waarbij opvolging niet voorhanden is of locaties die nieuw kunnen worden ontwikkeld.”

Milieu

Verder wil Ramb tankstations openen in de omgeving van MultiLease- of MultiRent-vestigingen. MultiEnergy zal daarbij in zowel service als milieu gaan investeren. Als het financieel verantwoord is, wordt bij MultiEnergy gekozen voor de groene optie.

Dat betekent bijvoorbeeld het oppompen van grondwater voor de wasstraat, energiezuinige led-verlichting en het aanbieden van groene brandstoffen en laadpalen voor elektrische auto`s. Op dit moment heeft MultiEnergy bij de hoofdvestiging in Delfgauw een vestiging met een aardgasvulpunt en een elektrische laadpaal.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MultiEnergy wil groeien van 28 naar 45 tankstations | TankPro.nl

MultiEnergy wil groeien van 28 naar 45 tankstations

MultiEnergy, exploitant van 28 tankstations in de Randstad,  wil zijn netwerk aanzienlijk uitbreiden. Het is de bedoeling dat het bedrijf in 2015 van 28 naar 45 tankstations is gegroeid.

Volgens MultiEnergy-directeur Alfons Ramb kiest het bedrijf ervoor om de doelen te verwezenlijken door tankstations met een laag rendement te verkopen en locaties met een hoge potentie aan te kopen. Onder de paraplu van MultiEnergy vallen BP-Shell- EasyEnergy- en Tinq- tankstations.

Richtlijnen

“We gaan bekijken welke tankstations niet meer voldoen aan onze richtlijnen wat opbrengst, pompshop of locatie betreft. Deze zullen we eventueel afstoten. Daarvoor in de plaats gaan we uitbreiden met gezonde tankstations; het liefst met wasgelegenheid.”

“We zijn geïnteresseerd in locaties in geheel Nederland met een substantiële omzet., waarbij opvolging niet voorhanden is of locaties die nieuw kunnen worden ontwikkeld.”

Milieu

Verder wil Ramb tankstations openen in de omgeving van MultiLease- of MultiRent-vestigingen. MultiEnergy zal daarbij in zowel service als milieu gaan investeren. Als het financieel verantwoord is, wordt bij MultiEnergy gekozen voor de groene optie.

Dat betekent bijvoorbeeld het oppompen van grondwater voor de wasstraat, energiezuinige led-verlichting en het aanbieden van groene brandstoffen en laadpalen voor elektrische auto`s. Op dit moment heeft MultiEnergy bij de hoofdvestiging in Delfgauw een vestiging met een aardgasvulpunt en een elektrische laadpaal.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.