Tank Easy, Roosdendaal, tanksation

TankEasy opent vestiging in Roosendaal met E10

Onbemande pompformule TankEasy heeft deze week een vestiging geopend in Roosendaal. Het is de vijfde vestiging van de formule van DC Berkel met het hoofdkantoor in Spijkenisse. Opvallend aan de vestiging in Roosendaal is dat naast Euro 95 en diesel ook E10 getankt kan worden.

Volgens Wouter Besters van DC Berkel is er bewust gekozen voor een onbemand tankstation met E10. “Als jonge formule proberen wij ons te onderscheiden, maar E10 is zeker in Nederland nog een onbekende markt. E10 past echter binnen onze attitude: een groene visie op de toekomst.”

Truckstop

“Bij de nabijgelegen Truckstop DCB van DCBerkel in Roosendaal bieden wij al CNG-aardgas en biodiesel. Dat maakte de keuze voor een andere duurzame brandstof op deze locatie een logische.” Bij TankEasy Roosendaal proberen ze echter ook op een andere manier de consument groen en milieubewust te laten tanken.

“Meestal wordt de consument geconfronteerd met hogere prijzen bij duurzame brandstoffen. Natuurlijk zit ook TankEasy met dit probleem. TankEasy heeft echter besloten om de verkoopprijs van de E10 niet duurder te maken dan de reguliere brandstoffen. Voor een liter Euro 95 betaalt de consument dan ook even veel als voor een liter E10.”

E10 en GroenGas

TankEasy kiest niet alleen voor E10 op het gebied van duurzaamheid. Medio september wordt immers in Vlaardingen een zesde vestiging geopend en daar zal straks GroenGas beschikbaar zijn. Ook die vestiging komt op een A-locatie (langs de A4), net zoals de vestiging in Roosendaal.

De vestiging in Roosendaal is gelegen aan de oostelijke zijde van de A17 bij afrit 20 bij industrieterrein Borchwerf II. Volgens Besters streeft TankEasy er naar vooral op A-locaties actief te zijn. “Het voordeel van deze locatie in Roosendaal is dat er ook veel bedrijven in de nabijheid van TankEasy zitten plus zo’n 40.000 passanten per dag.”

Tankpas

“Daarmee kan TankEasy zich ook op een zakelijke markt richten. Voor de zakelijke markt hebben wij onder meer de DCBGoCard. Dit is een bedrijfspas waarbij gegarandeerd een hoge korting wordt gegeven op een tank brandstof. De betaling vindt achteraf plaats met facturen.”

TankEasy in Roosendaal is er natuurlijk ook voor de consument. Om het voor de klant duidelijk te maken of de auto geschikt is voor het tanken van E10, wordt binnenkort ook een informatiescherm geplaatst bij TankEasy Roosendaal. Daarop kan de klant de geschiktheid van de auto voor E10 bepalen.

Openingsactie

Om de nieuwe TankEasy in Roosendaal te promoten wordt er tot en met 30 juli 15 cent korting gegeven op de Euro 95 en E10 en 12 cent op diesel. Daarnaast ontvangt iedere automobilist tussen 13.00 uur en 16.00 uur de eerste twee weken een gratis ijsje.

Verder maken klanten van TankEasy gedurende de zomermaanden kans op een weekendje rijden in een Fiat 500 cabrio. Het enige dat de klant hiervoor hoeft te doen is de actiecode op de bon online in te voeren. Elke maand is er één gelukkige winnaar die een weekend met de speciale Fiat TankEasy 500 mag rijden.

Facility centre

Binnenkort zal er ook nog een facility centre worden gebouwd vlak naast TankEasy. In dit gebouw komen diverse bedrijven, waaronder voor een belangrijk deel horeca-faciliteiten. Er komt onder meer een drive-through formule met 1.500 m3 aan horecagelegenheid.

Jose van der Wegen

Tank Easy, Roosdendaal, tanksation

Auteur: Steven Don

2 reacties op “TankEasy opent vestiging in Roosendaal met E10”

Lia Molendijk|28.07.11|16:06

Kun je als particulier ook een trankpasje krijgen waarmee je korting op de brandstof krijgt?

f.sannen|06.02.12|14:54

ik heb afgelopen weekend super E10 getankt in DL….1.50 euro cent per liter!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankEasy opent vestiging in Roosendaal met E10 | TankPro.nl
Tank Easy, Roosdendaal, tanksation

TankEasy opent vestiging in Roosendaal met E10

Onbemande pompformule TankEasy heeft deze week een vestiging geopend in Roosendaal. Het is de vijfde vestiging van de formule van DC Berkel met het hoofdkantoor in Spijkenisse. Opvallend aan de vestiging in Roosendaal is dat naast Euro 95 en diesel ook E10 getankt kan worden.

Volgens Wouter Besters van DC Berkel is er bewust gekozen voor een onbemand tankstation met E10. “Als jonge formule proberen wij ons te onderscheiden, maar E10 is zeker in Nederland nog een onbekende markt. E10 past echter binnen onze attitude: een groene visie op de toekomst.”

Truckstop

“Bij de nabijgelegen Truckstop DCB van DCBerkel in Roosendaal bieden wij al CNG-aardgas en biodiesel. Dat maakte de keuze voor een andere duurzame brandstof op deze locatie een logische.” Bij TankEasy Roosendaal proberen ze echter ook op een andere manier de consument groen en milieubewust te laten tanken.

“Meestal wordt de consument geconfronteerd met hogere prijzen bij duurzame brandstoffen. Natuurlijk zit ook TankEasy met dit probleem. TankEasy heeft echter besloten om de verkoopprijs van de E10 niet duurder te maken dan de reguliere brandstoffen. Voor een liter Euro 95 betaalt de consument dan ook even veel als voor een liter E10.”

E10 en GroenGas

TankEasy kiest niet alleen voor E10 op het gebied van duurzaamheid. Medio september wordt immers in Vlaardingen een zesde vestiging geopend en daar zal straks GroenGas beschikbaar zijn. Ook die vestiging komt op een A-locatie (langs de A4), net zoals de vestiging in Roosendaal.

De vestiging in Roosendaal is gelegen aan de oostelijke zijde van de A17 bij afrit 20 bij industrieterrein Borchwerf II. Volgens Besters streeft TankEasy er naar vooral op A-locaties actief te zijn. “Het voordeel van deze locatie in Roosendaal is dat er ook veel bedrijven in de nabijheid van TankEasy zitten plus zo’n 40.000 passanten per dag.”

Tankpas

“Daarmee kan TankEasy zich ook op een zakelijke markt richten. Voor de zakelijke markt hebben wij onder meer de DCBGoCard. Dit is een bedrijfspas waarbij gegarandeerd een hoge korting wordt gegeven op een tank brandstof. De betaling vindt achteraf plaats met facturen.”

TankEasy in Roosendaal is er natuurlijk ook voor de consument. Om het voor de klant duidelijk te maken of de auto geschikt is voor het tanken van E10, wordt binnenkort ook een informatiescherm geplaatst bij TankEasy Roosendaal. Daarop kan de klant de geschiktheid van de auto voor E10 bepalen.

Openingsactie

Om de nieuwe TankEasy in Roosendaal te promoten wordt er tot en met 30 juli 15 cent korting gegeven op de Euro 95 en E10 en 12 cent op diesel. Daarnaast ontvangt iedere automobilist tussen 13.00 uur en 16.00 uur de eerste twee weken een gratis ijsje.

Verder maken klanten van TankEasy gedurende de zomermaanden kans op een weekendje rijden in een Fiat 500 cabrio. Het enige dat de klant hiervoor hoeft te doen is de actiecode op de bon online in te voeren. Elke maand is er één gelukkige winnaar die een weekend met de speciale Fiat TankEasy 500 mag rijden.

Facility centre

Binnenkort zal er ook nog een facility centre worden gebouwd vlak naast TankEasy. In dit gebouw komen diverse bedrijven, waaronder voor een belangrijk deel horeca-faciliteiten. Er komt onder meer een drive-through formule met 1.500 m3 aan horecagelegenheid.

Jose van der Wegen

Tank Easy, Roosdendaal, tanksation

Auteur: Steven Don

2 reacties op “TankEasy opent vestiging in Roosendaal met E10”

Lia Molendijk|28.07.11|16:06

Kun je als particulier ook een trankpasje krijgen waarmee je korting op de brandstof krijgt?

f.sannen|06.02.12|14:54

ik heb afgelopen weekend super E10 getankt in DL….1.50 euro cent per liter!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.