politieagenten

Politie houdt benzinedieven aan in Stadskanaal

De politie heeft zondagnacht twee benzinedieven aan kunnen houden in Stadskanaal. De twee inzittenden van een personenauto hadden bij een tankstation aan de Hondsrugweg in Emmen getankt maar niet betaald.

Omdat de diefstal op video was vastgelegd kon het kenteken worden gecheckt. Het kenteken bleek in Stadskanaal geregistreerd te zijn. Daarop werden agenten in surveillanceauto’s van de politie Groningen ingelicht. De auto werd niet lang daarna in Stadskanaal aangetroffen.

Benzinediefstal

De politie aldaar heeft de twee inzittenden, een 20-jarige man zonder vast woonadres en een 30-jarige man uit Cuijk, aangehouden. De twee zijn overgedragen aan de Politie Drenthe en voor een nader onderzoek naar de benzinediefstal ingesloten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie houdt benzinedieven aan in Stadskanaal | TankPro.nl
politieagenten

Politie houdt benzinedieven aan in Stadskanaal

De politie heeft zondagnacht twee benzinedieven aan kunnen houden in Stadskanaal. De twee inzittenden van een personenauto hadden bij een tankstation aan de Hondsrugweg in Emmen getankt maar niet betaald.

Omdat de diefstal op video was vastgelegd kon het kenteken worden gecheckt. Het kenteken bleek in Stadskanaal geregistreerd te zijn. Daarop werden agenten in surveillanceauto’s van de politie Groningen ingelicht. De auto werd niet lang daarna in Stadskanaal aangetroffen.

Benzinediefstal

De politie aldaar heeft de twee inzittenden, een 20-jarige man zonder vast woonadres en een 30-jarige man uit Cuijk, aangehouden. De twee zijn overgedragen aan de Politie Drenthe en voor een nader onderzoek naar de benzinediefstal ingesloten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.