amigo, tankstation, nijverdal

Amigo tankstation in Nijverdal is vernieuwd

Het Amigo tankstation aan de Smidsweg 60 in Nijverdal is vernieuwd. De onbemande locatie kreeg nieuwe brandstofdispensers en een nieuwe tankautomaat.

Amigo is het onbemande concept van BrandOil. BrandOil greep de 15-jaarlijkse keuring van de brandstoftanks aan om het tankstation te vernieuwen. De twee pompeilanden zijn voorzien van nieuwe multidispensers van Tokheim. Ook leverde Tokheim de nieuwe tankautomaat. Die is geschikt is voor EMV-betalingen.

Tankstation

Het tankstation heeft twee pompeilanden, waar benzine en diesel getankt kunnen worden.  Aan de opening van het vernieuwde tankstation is een kortingsactie verbonden. Op Euro95 krijgt de klant bij de locatie in Nijverdal 15 cent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Op diesel zit een korting van 14 cent. De kortingsactie loopt van donderdag 7 juli tot zondag 17 juli.

Het tankstation bleef drie weken dicht voor de controle en de vernieuwing, omdat de bodem verontreinigd was. De bodem is direct gesaneerd. Normaal gesproken kan een keuring in een week worden afgerond.

Er zijn bijna 40 tankstations van Amigo. Deze liggen voornamelijk in het noordoosten van Nederland.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Amigo tankstation in Nijverdal is vernieuwd | TankPro.nl
amigo, tankstation, nijverdal

Amigo tankstation in Nijverdal is vernieuwd

Het Amigo tankstation aan de Smidsweg 60 in Nijverdal is vernieuwd. De onbemande locatie kreeg nieuwe brandstofdispensers en een nieuwe tankautomaat.

Amigo is het onbemande concept van BrandOil. BrandOil greep de 15-jaarlijkse keuring van de brandstoftanks aan om het tankstation te vernieuwen. De twee pompeilanden zijn voorzien van nieuwe multidispensers van Tokheim. Ook leverde Tokheim de nieuwe tankautomaat. Die is geschikt is voor EMV-betalingen.

Tankstation

Het tankstation heeft twee pompeilanden, waar benzine en diesel getankt kunnen worden.  Aan de opening van het vernieuwde tankstation is een kortingsactie verbonden. Op Euro95 krijgt de klant bij de locatie in Nijverdal 15 cent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs. Op diesel zit een korting van 14 cent. De kortingsactie loopt van donderdag 7 juli tot zondag 17 juli.

Het tankstation bleef drie weken dicht voor de controle en de vernieuwing, omdat de bodem verontreinigd was. De bodem is direct gesaneerd. Normaal gesproken kan een keuring in een week worden afgerond.

Er zijn bijna 40 tankstations van Amigo. Deze liggen voornamelijk in het noordoosten van Nederland.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.