adviesprijzen brandstof

TankPro.nl publiceert actuele benzineprijzen

TankPro.nl is gestart met de publicatie van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs op de website. In samenwerking met UnitedConsumers worden de meest recente brandstofprijzen gecommuniceerd. Zo kunnen tankstationondernemers, -medewerkers en toeleveranciers uit de tankstationbranche eenvoudig dagelijks de adviesprijzen van benzine, diesel en lpg bekijken op TankPro.nl.

Op de website staat rechtsboven een klein overzicht van de adviesprijzen. Hierin wordt met pijlen en kleuren aangegeven of de brandstofprijzen ten opzichte van de dag ervoor gestegen of gedaald zijn.

Brandstofprijs

Meer informatie is te vinden na het klikken op ‘Overzicht’. De actuele brandstofprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland staan in een tabel naast elkaar. Ook is daar aangegeven met hoeveel de prijs van Euro95, Super Plus, Diesel en LPG gestegen of gedaald is ten opzichte van de dag ervoor.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankPro.nl publiceert actuele benzineprijzen | TankPro.nl
adviesprijzen brandstof

TankPro.nl publiceert actuele benzineprijzen

TankPro.nl is gestart met de publicatie van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs op de website. In samenwerking met UnitedConsumers worden de meest recente brandstofprijzen gecommuniceerd. Zo kunnen tankstationondernemers, -medewerkers en toeleveranciers uit de tankstationbranche eenvoudig dagelijks de adviesprijzen van benzine, diesel en lpg bekijken op TankPro.nl.

Op de website staat rechtsboven een klein overzicht van de adviesprijzen. Hierin wordt met pijlen en kleuren aangegeven of de brandstofprijzen ten opzichte van de dag ervoor gestegen of gedaald zijn.

Brandstofprijs

Meer informatie is te vinden na het klikken op ‘Overzicht’. De actuele brandstofprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland staan in een tabel naast elkaar. Ook is daar aangegeven met hoeveel de prijs van Euro95, Super Plus, Diesel en LPG gestegen of gedaald is ten opzichte van de dag ervoor.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.