weghorst avia, vrachtwagen, combintie, depot

Weghorst AVIA breidt wagenpark uit met twee tankwagens

Weghorst AVIA heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Volvo tankwagen-combinaties van het type FH 420. De drieassige opleggers hebben elk een inhoud van 44.000 liter. Voor de wendbaarheid is gekozen voor trekkers met een gestuurde voorloopas en een korte wielbasis.

De combinaties zijn voorzien van het meest uitgebreide veiligheidspakket. Volgens Weghorst AVIA wordt voor de veiligheid van medewerkers en alle betrokkenen uitsluitend het beste materieel ingezet. Daarmee neemt het bedrijf ook de maatschappelijke  verantwoording om het werk op de meest veilige manier uit te voeren.

AVIA

Weghorst AVIA heeft een sterke positie in het noorden en oosten van Nederland. Het brandstofdepot heeft zes opslagtanks waar in totaal 8 miljoen liter brandstof kan worden opgeslagen. De brandstoffen worden vanuit Rotterdam aangevoerd met een tankschip met een capaciteit van 1,2 miljoen liter.

De AVIA brandstoffen en smeermiddelen worden aan ruim 80 tankstations geleverd, maar ook aan bijvoorbeeld transportbedrijven of ondernemers uit de agrarische sector.  Ook aardgas of waterstof kan inmiddels bij Weghorst AVIA worden getankt. Weghorst AVIA heeft zelf vijftien onbemande en elf bemande tankstations.

Volvo

Het is niet de eerste keer dat Weghorst AVIA vrachtwagen-combinatie’s koopt bij Volvo. Volvo dealer Nijwa uit Enschede leverde in 2009 en 2010 ook al twee nieuwe Volvo’s van het type FM9. In totaal heeft Weghorst AVIA nu 8 tankwagens en 1 bakwagen voor smeermiddelen rijden.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Weghorst AVIA breidt wagenpark uit met twee tankwagens | TankPro.nl
weghorst avia, vrachtwagen, combintie, depot

Weghorst AVIA breidt wagenpark uit met twee tankwagens

Weghorst AVIA heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Volvo tankwagen-combinaties van het type FH 420. De drieassige opleggers hebben elk een inhoud van 44.000 liter. Voor de wendbaarheid is gekozen voor trekkers met een gestuurde voorloopas en een korte wielbasis.

De combinaties zijn voorzien van het meest uitgebreide veiligheidspakket. Volgens Weghorst AVIA wordt voor de veiligheid van medewerkers en alle betrokkenen uitsluitend het beste materieel ingezet. Daarmee neemt het bedrijf ook de maatschappelijke  verantwoording om het werk op de meest veilige manier uit te voeren.

AVIA

Weghorst AVIA heeft een sterke positie in het noorden en oosten van Nederland. Het brandstofdepot heeft zes opslagtanks waar in totaal 8 miljoen liter brandstof kan worden opgeslagen. De brandstoffen worden vanuit Rotterdam aangevoerd met een tankschip met een capaciteit van 1,2 miljoen liter.

De AVIA brandstoffen en smeermiddelen worden aan ruim 80 tankstations geleverd, maar ook aan bijvoorbeeld transportbedrijven of ondernemers uit de agrarische sector.  Ook aardgas of waterstof kan inmiddels bij Weghorst AVIA worden getankt. Weghorst AVIA heeft zelf vijftien onbemande en elf bemande tankstations.

Volvo

Het is niet de eerste keer dat Weghorst AVIA vrachtwagen-combinatie’s koopt bij Volvo. Volvo dealer Nijwa uit Enschede leverde in 2009 en 2010 ook al twee nieuwe Volvo’s van het type FM9. In totaal heeft Weghorst AVIA nu 8 tankwagens en 1 bakwagen voor smeermiddelen rijden.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.