tanken, tankpistool

Benzinedief rijdt in op medewerker tankstation

Een benzinedief is dinsdag bij het Q8 tankstation de Vundelaar langs de A1 bij Wilp ingereden op een medewerker van het tankstation. De pompbediende kon op tijd aan de kant springen en bleef ongedeerd.

Toen de medewerker zag dat de man wilde wegrijden zonder te betalen wilde hij de bestuurder daarop aanspreken. De man stapte in zijn auto en stuurde op de medewerker in.

Gestolen kenteken

De man reed in een blauw/paarse Opel Astra met een gestolen kenteken. De bestuurder is een blanke man met een stevig, breed postuur, volgens Omroep Gelderland. De politie onderzoekt de zaak.

Benzinedieven hebben vaak meer op hun kerfstok dan het stelen van benzine. Vaak rijden zij onverzekerd rond of hebben zij nog boetes uit staan. Voor pompbediendes is het lastig ze te signaleren, omdat ze vooral tanken op drukke momenten bij tankstations.

Medewerkers

Medewerkers van tankstations wordt bij veiligheidscursussen afgeraden om zelfstandig achter benzinedieven aan te gaan. Voor hun eigen veiligheid kunnen zij beter alle kenmerken van de auto noteren en daarna de politie bellen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Benzinedief rijdt in op medewerker tankstation | TankPro.nl
tanken, tankpistool

Benzinedief rijdt in op medewerker tankstation

Een benzinedief is dinsdag bij het Q8 tankstation de Vundelaar langs de A1 bij Wilp ingereden op een medewerker van het tankstation. De pompbediende kon op tijd aan de kant springen en bleef ongedeerd.

Toen de medewerker zag dat de man wilde wegrijden zonder te betalen wilde hij de bestuurder daarop aanspreken. De man stapte in zijn auto en stuurde op de medewerker in.

Gestolen kenteken

De man reed in een blauw/paarse Opel Astra met een gestolen kenteken. De bestuurder is een blanke man met een stevig, breed postuur, volgens Omroep Gelderland. De politie onderzoekt de zaak.

Benzinedieven hebben vaak meer op hun kerfstok dan het stelen van benzine. Vaak rijden zij onverzekerd rond of hebben zij nog boetes uit staan. Voor pompbediendes is het lastig ze te signaleren, omdat ze vooral tanken op drukke momenten bij tankstations.

Medewerkers

Medewerkers van tankstations wordt bij veiligheidscursussen afgeraden om zelfstandig achter benzinedieven aan te gaan. Voor hun eigen veiligheid kunnen zij beter alle kenmerken van de auto noteren en daarna de politie bellen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.