esso express, prijzenbord

Nieuw Esso Express tankstation geopend in Emmeloord

Een nieuw Esso Express tankstation is gebouwd op het industrieterrein De Munt in Emmeloord. Het tankstation werd opgeleverd door Mokobouw en wordt geëxploiteerd door Van Staveren. Esso Express is de keten onbemande tankstations van Esso.

De bouw van het tankstation duurde precies 8 weken, meldt Mokobouw. Op 21 maart werd de eerste spade in de grond gestoken en halverwege mei werd het tankstation opgeleverd. De onbemande pomp heeft zes opstelplaatsen en is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens. Op het terrein kan 24 uur per dag worden getankt.

Tankstation

Het tankstation heeft twee ondergrondse tanks. Een daarvan is voorzien van vier compartimenten. In die tank zit diesel, rode gasolie en euro95. Het vierde compartiment kan nog worden gebruikt voor een extra soort brandstof. Ook is er een bovengrondse AdBlue tank geplaatst. Door een combipomp kan er zowel diesel als rode gasolie worden getankt bij het AdBlue vulpunt.

Van Staveren exploiteert ongeveer 25 tankstations onder de vlaggen van Shell en Tank S. Dit is het eerste Esso-tankstation voor het bedrijf.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw Esso Express tankstation geopend in Emmeloord | TankPro.nl
esso express, prijzenbord

Nieuw Esso Express tankstation geopend in Emmeloord

Een nieuw Esso Express tankstation is gebouwd op het industrieterrein De Munt in Emmeloord. Het tankstation werd opgeleverd door Mokobouw en wordt geëxploiteerd door Van Staveren. Esso Express is de keten onbemande tankstations van Esso.

De bouw van het tankstation duurde precies 8 weken, meldt Mokobouw. Op 21 maart werd de eerste spade in de grond gestoken en halverwege mei werd het tankstation opgeleverd. De onbemande pomp heeft zes opstelplaatsen en is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens. Op het terrein kan 24 uur per dag worden getankt.

Tankstation

Het tankstation heeft twee ondergrondse tanks. Een daarvan is voorzien van vier compartimenten. In die tank zit diesel, rode gasolie en euro95. Het vierde compartiment kan nog worden gebruikt voor een extra soort brandstof. Ook is er een bovengrondse AdBlue tank geplaatst. Door een combipomp kan er zowel diesel als rode gasolie worden getankt bij het AdBlue vulpunt.

Van Staveren exploiteert ongeveer 25 tankstations onder de vlaggen van Shell en Tank S. Dit is het eerste Esso-tankstation voor het bedrijf.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.