Autofood, tankstation, krimpen ad IJssel, wasstraat

Nieuw Autofood tankstation in Krimpen aan den IJssel

Den Hartog BV heeft een tankstation van Shell overgenomen. Het tankstation aan de Nieuwe Tiendweg 21 in Krimpen aan den IJssel is omgekleurd naar Autofood.

De locatie heeft drie pompeilanden, twee voor de reguliere brandstoffen en een voor LPG. Ook is er een tankshop en een wasstraat aanwezig. In mei werd er een nieuwe rollover wasstraat van Washtec geplaatst.

Wasstraat

De wasstraat is inmiddels geopend. “10 en 11 juni hebben we een wasactie”, zegt Barend van Kooten van Carfood Motorbrandstoffen BV. “Als klanten meer dan 20 liter tanken, mogen zij gratis door de wasstraat.”

Carfood Motorbrandstoffen BV exploiteert de eigen Autofood tankstations van brandstoffenleverancier Den Hartog. Den Hartog heeft ongeveer 50 Autofood tankstations, verspreid over heel Nederland. De stations variëren van onbemande tankstations tot locaties met shop en wasstraat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.