OPT240, tankautomaat, Scheidt&Bachmann

Betalen met contant geld tankautomaat Scheidt&Bachmann

Scheidt&Bachmann introduceert een nieuwe tankautomaat: de OPT240. De grootste vernieuwing is de optie om bij de tankautomaat met cash geld te betalen. Tankautomaten zijn nu alleen geschikt voor passen.

Klanten kunnen straks bankbiljetten invoeren voordat ze gaan tanken. Als ze minder tanken dan het ingevoerde bedrag, krijgen zij een voucher waar het resterende bedrag op staat. Deze voucher kunnen zij bij een volgend bezoek aan het tankstation inleveren. Dan krijgen zij het resterende geld terug. De tankautomaat geeft zelf geen wisselgeld.

EMV

De tankautomaat is geschikt voor EMV-betalingen. Betalingen vinden plaats via de chip op de bankpas. Ook de magneetstrip kan nog steeds gebruikt worden. Door pinbetalingen via de chip neemt de kans op skimmen af. Het apparaat is ook geschikt voor internationale bankpassen.

Als de tankstationondernemer ook het TMS30 POS systeem van Scheidt&Bachmann heeft, kan de tankautomaat ook als extra betalingsmogelijkheid dienen tijdens de reguliere openingstijden. Klanten hoeven dan niet meer naar binnen om af te rekenen, maar kunnen buiten aan de automaat betalen.

Energiezuinig

De tankautomaat is energiezuinig. Het apparaat heeft een zuinige computer en een intelligent verwarmings/ventilatiesysteem dat aanslaat wanneer het nodig is. Daarnaast bevat de tankautomaat LED-verlichting, voor zowel het 15” touchscreen als de overige verlichting.

Door automatische meldingen aan het netwerk-controlesysteem van Scheidt&Bachmann wordt het bedrijf op de hoogte gehouden van het systeem. Als deze meldingen niet komen, voert de monteur een service-interventie uit zodat de tankautomaat niet uitvalt.

Service

Foutmeldingen worden automatisch verzonden naar de service-helpdesk. De servicemonteur ontvangt de melding op zijn telefoon en kan de storing dan oplossen, op locatie maar ook op afstand. Alle functies van de OPT (Outdoor Payment Terminal) kunnen op afstand worden gecontroleerd. Ook onderhoud aan de OPT, inclusief de pinpad, kan op afstand worden uitgevoerd.

De prijs is afhankelijk van de extra componenten die geïnstalleerd worden, de hoeveelheid automaten die afgenomen wordt en de bestelde opties.

De OPT is inzetbaar op onbemande tankstations, of als extra service zodat klanten buiten openingstijden van het station kunnen tanken. De nieuwe tankautomaat is in het vierde kwartaal van 2011 in Nederland verkrijgbaar.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Betalen met contant geld tankautomaat Scheidt&Bachmann | TankPro.nl
OPT240, tankautomaat, Scheidt&Bachmann

Betalen met contant geld tankautomaat Scheidt&Bachmann

Scheidt&Bachmann introduceert een nieuwe tankautomaat: de OPT240. De grootste vernieuwing is de optie om bij de tankautomaat met cash geld te betalen. Tankautomaten zijn nu alleen geschikt voor passen.

Klanten kunnen straks bankbiljetten invoeren voordat ze gaan tanken. Als ze minder tanken dan het ingevoerde bedrag, krijgen zij een voucher waar het resterende bedrag op staat. Deze voucher kunnen zij bij een volgend bezoek aan het tankstation inleveren. Dan krijgen zij het resterende geld terug. De tankautomaat geeft zelf geen wisselgeld.

EMV

De tankautomaat is geschikt voor EMV-betalingen. Betalingen vinden plaats via de chip op de bankpas. Ook de magneetstrip kan nog steeds gebruikt worden. Door pinbetalingen via de chip neemt de kans op skimmen af. Het apparaat is ook geschikt voor internationale bankpassen.

Als de tankstationondernemer ook het TMS30 POS systeem van Scheidt&Bachmann heeft, kan de tankautomaat ook als extra betalingsmogelijkheid dienen tijdens de reguliere openingstijden. Klanten hoeven dan niet meer naar binnen om af te rekenen, maar kunnen buiten aan de automaat betalen.

Energiezuinig

De tankautomaat is energiezuinig. Het apparaat heeft een zuinige computer en een intelligent verwarmings/ventilatiesysteem dat aanslaat wanneer het nodig is. Daarnaast bevat de tankautomaat LED-verlichting, voor zowel het 15” touchscreen als de overige verlichting.

Door automatische meldingen aan het netwerk-controlesysteem van Scheidt&Bachmann wordt het bedrijf op de hoogte gehouden van het systeem. Als deze meldingen niet komen, voert de monteur een service-interventie uit zodat de tankautomaat niet uitvalt.

Service

Foutmeldingen worden automatisch verzonden naar de service-helpdesk. De servicemonteur ontvangt de melding op zijn telefoon en kan de storing dan oplossen, op locatie maar ook op afstand. Alle functies van de OPT (Outdoor Payment Terminal) kunnen op afstand worden gecontroleerd. Ook onderhoud aan de OPT, inclusief de pinpad, kan op afstand worden uitgevoerd.

De prijs is afhankelijk van de extra componenten die geïnstalleerd worden, de hoeveelheid automaten die afgenomen wordt en de bestelde opties.

De OPT is inzetbaar op onbemande tankstations, of als extra service zodat klanten buiten openingstijden van het station kunnen tanken. De nieuwe tankautomaat is in het vierde kwartaal van 2011 in Nederland verkrijgbaar.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.