Margaret Hill nieuwe directeur VNPI

Margaret Hill is benoemd tot de nieuwe directeur van de Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie (VNPI). Zij volgt Dominic Boot op die deze functie 12 jaar vervulde.

Margaret Hill (41) is al jarenlang werkzaam in de olie-industrie. Zij bekleedde bij oliemaatschappij Texaco diverse functies, waaronder hoofd juridische zaken Benelux, woordvoerder en uiteindelijk algemeen directeur Nederland. Ze is sinds 2009 lid van de Strategisch Advies Raad van het ingenieursbureau Witteveen en Bos.

Advocaat

Hill werd geboren in Den Haag maar groeide op in het buitenland. Op haar achttiende keerde zij terug naar Nederland en studeerde Nederlands Recht an de Rijksuniversiteit in Leiden. Ze startte haar carrière als advocaat bij Houthoff Buruma in Rotterdam, om vervolgens adviseur te worden bij McDonald’s Nederland. Hill is getrouwd en heeft twee kinderen.

VNPI

De Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie (VNPI) vertegenwoordigt negen petroleumindustriemaatschappijen in Nederland. Deze maatschappijen raffineren aardolie, brengen petroleumproducten op de markt en verkopen deze bij tankstations.

Productie

De sector omvat de opslag van ruwe aardolie, de raffinage in de vijf raffinaderijen van de leden, de opslag en het transport van aardolieproducten en de verkoop van motorbrandstoffen en andere producten in tankstations. De leden van de VNPI zijn samen verantwoordelijk voor 99% van de productie en 80% van de verkoop van aardolieproducten in Nederland.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Margaret Hill nieuwe directeur VNPI | TankPro.nl

Margaret Hill nieuwe directeur VNPI

Margaret Hill is benoemd tot de nieuwe directeur van de Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie (VNPI). Zij volgt Dominic Boot op die deze functie 12 jaar vervulde.

Margaret Hill (41) is al jarenlang werkzaam in de olie-industrie. Zij bekleedde bij oliemaatschappij Texaco diverse functies, waaronder hoofd juridische zaken Benelux, woordvoerder en uiteindelijk algemeen directeur Nederland. Ze is sinds 2009 lid van de Strategisch Advies Raad van het ingenieursbureau Witteveen en Bos.

Advocaat

Hill werd geboren in Den Haag maar groeide op in het buitenland. Op haar achttiende keerde zij terug naar Nederland en studeerde Nederlands Recht an de Rijksuniversiteit in Leiden. Ze startte haar carrière als advocaat bij Houthoff Buruma in Rotterdam, om vervolgens adviseur te worden bij McDonald’s Nederland. Hill is getrouwd en heeft twee kinderen.

VNPI

De Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie (VNPI) vertegenwoordigt negen petroleumindustriemaatschappijen in Nederland. Deze maatschappijen raffineren aardolie, brengen petroleumproducten op de markt en verkopen deze bij tankstations.

Productie

De sector omvat de opslag van ruwe aardolie, de raffinage in de vijf raffinaderijen van de leden, de opslag en het transport van aardolieproducten en de verkoop van motorbrandstoffen en andere producten in tankstations. De leden van de VNPI zijn samen verantwoordelijk voor 99% van de productie en 80% van de verkoop van aardolieproducten in Nederland.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.