BP, tanken, precisietanken, benzine, diesel, LPG, FreeBees

Wegens succes herhaald: Het kampioenschap precisietanken

ROTTERDAM – Voor het tweede jaar op rij organiseert BP het kampioenschap precisietanken. Wie het voor elkaar krijgt om exact 30, 40, 50 of 60 liter te tanken, krijgt extra Freebees en maakt kans op kaarten voor een Champions League-wedstrijd.

“De eerste actie was in de zomer van 2008 zo’n succes, dat we het nog een keer doen”, zegt Anneke Scholtes, Brand & Communication Manager bij BP Nederland over de actie die loopt tot en met 1 maart. “We kregen in de pompwinkels en via de mail veel leuke reacties binnen van mensen die extra Freebees verdienden.”

Freebees

De klanten die een ‘rond’ aantal liters tanken, krijgen 50% extra Freebees. Wie er in slaagt dat drie keer te doen, maakt kans op een VIP-reis voor twee personen naar een kwartfinalewedstrijd in de Champions League.

“Onze klanten gaan actief aan de slag met de FreeBees”, weet Scholtes. “Het is een soort wedstrijd aan de pomp, zeker ook voor mensen die samen in een auto zitten.”

Tankinhoud

Bang dat mensen minder gaan tanken om precies om een mooi rond getal uit te komen, is BP niet. “Uit de verkoopcijfers blijkt dat dat niet gebeurt. Onze klanten schatten van tevoren in wat ze ongeveer nodig hebben en proberen dan op een rond bedrag uit te komen. Als dat wat verder onder de tankinhoud ligt, komen ze gewoon nog een keertje terug.”

Alle bemande tankstations van BP doen mee aan de actie. Bij de onbemande stations is het niet mogelijk FreeBees te sparen.

Prijs

Met de vorige preciestankactie won BP een Bronzen Esprix, een prijs voor Marketingcommunicatie campagnes waarbij gedragsbeïnvloeding centraal staat.

Meer informatie over actie? Klik HIER.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wegens succes herhaald: Het kampioenschap precisietanken | TankPro.nl
BP, tanken, precisietanken, benzine, diesel, LPG, FreeBees

Wegens succes herhaald: Het kampioenschap precisietanken

ROTTERDAM – Voor het tweede jaar op rij organiseert BP het kampioenschap precisietanken. Wie het voor elkaar krijgt om exact 30, 40, 50 of 60 liter te tanken, krijgt extra Freebees en maakt kans op kaarten voor een Champions League-wedstrijd.

“De eerste actie was in de zomer van 2008 zo’n succes, dat we het nog een keer doen”, zegt Anneke Scholtes, Brand & Communication Manager bij BP Nederland over de actie die loopt tot en met 1 maart. “We kregen in de pompwinkels en via de mail veel leuke reacties binnen van mensen die extra Freebees verdienden.”

Freebees

De klanten die een ‘rond’ aantal liters tanken, krijgen 50% extra Freebees. Wie er in slaagt dat drie keer te doen, maakt kans op een VIP-reis voor twee personen naar een kwartfinalewedstrijd in de Champions League.

“Onze klanten gaan actief aan de slag met de FreeBees”, weet Scholtes. “Het is een soort wedstrijd aan de pomp, zeker ook voor mensen die samen in een auto zitten.”

Tankinhoud

Bang dat mensen minder gaan tanken om precies om een mooi rond getal uit te komen, is BP niet. “Uit de verkoopcijfers blijkt dat dat niet gebeurt. Onze klanten schatten van tevoren in wat ze ongeveer nodig hebben en proberen dan op een rond bedrag uit te komen. Als dat wat verder onder de tankinhoud ligt, komen ze gewoon nog een keertje terug.”

Alle bemande tankstations van BP doen mee aan de actie. Bij de onbemande stations is het niet mogelijk FreeBees te sparen.

Prijs

Met de vorige preciestankactie won BP een Bronzen Esprix, een prijs voor Marketingcommunicatie campagnes waarbij gedragsbeïnvloeding centraal staat.

Meer informatie over actie? Klik HIER.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.