Bever Innovations lanceert ledverlichting met kwart minder verbruik van energie
energie-efficiënt

Bever Innovations lanceert ledverlichting met kwart minder verbruik energie

Spectaculaire verlichting bij Shell-tankstation Victoire op het Franse overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië. Foto: Bever Innovations, 2023

Bever Innovations introduceert nieuwe ledverlichting die een hogere lichtopbrengst levert, maar tegelijkertijd 25 procent minder energie verbruikt ten opzichte van standaard led-armaturen. De nieuwe ledverlichting is volgens het bedrijf uit Zierikzee zeer geschikt voor tanklocaties.

De nieuwe led-producten zijn ontworpen om het energieverbruik flink te verminderen, terwijl ze dezelfde lichtopbrengst en kwaliteit hebben als de huidige led-armaturen van Bever, aldus het bedrijf in een toelichting. De nieuwe armaturen bevatten geavanceerde technologie en voldoen aan strenge kwaliteitscriteria, waardoor ze volgens commercieel directeur Erwin Dingemanse de meest energie-efficiënte led-producten van het bedrijf ooit zijn. “Ons streven naar continue innovatie en duurzame productontwikkeling heeft ertoe geleid dat we in onze led-armaturen een nog grotere energie-efficiëntie hebben bereikt. Met deze technologische doorbraak hebben we onze meest energie-efficiënte armaturen tot nu toe gecreëerd, met behoud van dezelfde lichtopbrengst die onze klanten van ons verwachten. De nieuwe led-armaturen zijn bij uitstek geschikt voor optimale verlichting en veiligheid op het tankstation. Dit positioneert ons als leider in de markt en we zijn vastbesloten om op dit succes voort te bouwen.”

Slimme investering

Tankstationeigenaren hebben volgens Bever Innovations nu de mogelijkheid om een slimme investering te doen die zowel de planeet als hun portemonnee ten goede komt. De verbeterde energie-efficiëntie van de nieuwe led-armaturen vertaalt zich in flinke kostenbesparingen op lange termijn en een verminderde impact op het milieu. De geïntroduceerde led-armaturen betreft onder meer LS Downlights, Ambiente en Cubiq. “De vernieuwde LS Downlight 16760 van 11552 Lumen heeft nu een stroomverbruik van 80 in plaats van 102W”, zegt Dingemanse. “De dimoptie op de LS Downlight kan het energieverbruik nog meer verlagen.”
De nieuwe led-producten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2023.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bever Innovations lanceert ledverlichting met kwart minder verbruik energie | TankPro.nl
Bever Innovations lanceert ledverlichting met kwart minder verbruik van energie
energie-efficiënt

Bever Innovations lanceert ledverlichting met kwart minder verbruik energie

Spectaculaire verlichting bij Shell-tankstation Victoire op het Franse overzeese gebiedsdeel Nieuw-Caledonië. Foto: Bever Innovations, 2023

Bever Innovations introduceert nieuwe ledverlichting die een hogere lichtopbrengst levert, maar tegelijkertijd 25 procent minder energie verbruikt ten opzichte van standaard led-armaturen. De nieuwe ledverlichting is volgens het bedrijf uit Zierikzee zeer geschikt voor tanklocaties.

De nieuwe led-producten zijn ontworpen om het energieverbruik flink te verminderen, terwijl ze dezelfde lichtopbrengst en kwaliteit hebben als de huidige led-armaturen van Bever, aldus het bedrijf in een toelichting. De nieuwe armaturen bevatten geavanceerde technologie en voldoen aan strenge kwaliteitscriteria, waardoor ze volgens commercieel directeur Erwin Dingemanse de meest energie-efficiënte led-producten van het bedrijf ooit zijn. “Ons streven naar continue innovatie en duurzame productontwikkeling heeft ertoe geleid dat we in onze led-armaturen een nog grotere energie-efficiëntie hebben bereikt. Met deze technologische doorbraak hebben we onze meest energie-efficiënte armaturen tot nu toe gecreëerd, met behoud van dezelfde lichtopbrengst die onze klanten van ons verwachten. De nieuwe led-armaturen zijn bij uitstek geschikt voor optimale verlichting en veiligheid op het tankstation. Dit positioneert ons als leider in de markt en we zijn vastbesloten om op dit succes voort te bouwen.”

Slimme investering

Tankstationeigenaren hebben volgens Bever Innovations nu de mogelijkheid om een slimme investering te doen die zowel de planeet als hun portemonnee ten goede komt. De verbeterde energie-efficiëntie van de nieuwe led-armaturen vertaalt zich in flinke kostenbesparingen op lange termijn en een verminderde impact op het milieu. De geïntroduceerde led-armaturen betreft onder meer LS Downlights, Ambiente en Cubiq. “De vernieuwde LS Downlight 16760 van 11552 Lumen heeft nu een stroomverbruik van 80 in plaats van 102W”, zegt Dingemanse. “De dimoptie op de LS Downlight kan het energieverbruik nog meer verlagen.”
De nieuwe led-producten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2023.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.