Tankstation- en carwashvakbeurs UNITI expo 2024: ‘70% beursvloer al toegewezen’
Beursnieuws

Tankstationbeurs UNITI expo 2024: ‘70% van beursvloer al toegewezen’

Volgens de organisatie hebben ‘alle grote spelers in de branche’ bevestigd deel te nemen aan de in 2024 in Stuttgart te houden beurs. Foto: UNITI expo, 2023

UNITI expo, de grootste beurs in Europa voor de tankstation- en carwashbranche, meldt veel animo voor deelname aan het event dat in 2024 in Stuttgart wordt gehouden. Al 70% van de beursvloer is toegewezen en volgens de organisatie hebben ‘alle grote spelers in de branche’ hun deelname bevestigd.

UNITI expo, dat van 14 tot en met 16 mei 2024 wordt gehouden in de Messe van het Duitse Stuttgart, gaat zijn eerste decennium vieren, zo meldt de organisatie. Tijdens de vijfde editie van de grootste Europese vakbeurs voor de tankstation- en carwashindustrie zullen, net als tijdens de laatste beurseditie van 2022, toonaangevende bedrijven en experts van over de hele wereld aanwezig zijn. In 2022 was de beurseditie een succes met 16.000 deelnemers uit honderd landen die op de beursvloer terecht konden bij 431 exposanten uit 37 landen. Dit bracht volgens Uniti expo de meerderheid van de vorig jaar vertegenwoordigde exposanten ertoe om hun deelname aan de editie van 2024 nu al te bevestigen. Als gevolg hiervan is op dit moment al 70% van de tentoonstellingsruimte toegewezen en hebben alle grote spelers in de branche hun deelname bevestigd.

Alternatieve brandstoffen

“De reacties zijn zeer positief en de vraag naar expositieruimte op UNITI expo 2024 blijft groot”, zegt managing director Ben Boroewitsch van com-a-tec GmbH en verantwoordelijk voor de werving van exposanten. “Bij de komende editie gaan we ons nog meer richten op alternatieve brandstoffen, waarvoor al meerdere exposanten uit de sector zich hebben aangemeld.” Na de première in 2014 en met tien jaar ervaring, behoudt UNITI expo 2024 hetzelfde concept van de vorige edities. Zo bieden de hallen 1, 3 en 5 van Messe Stuttgart in totaal 40.000 vierkante meter beursvloer met daarin aandacht voor de vier themagebieden ‘Technology, Payment & Logistics’, ‘Carwash & Carcare’, ‘Petroleum Companies & Petroleum Trade’ en ‘Shop & Gemak’.
UNITI expo 2024 vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2024 in de Messe van Stuttgart.

Lees meer: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.