Meer dan 2000 bezoekers op beurs Lekkerland (TankPro TV)

Gepubliceerd op 05-03-2012 om 17:04
Lekkerlandbeurs

VIDEO- Met meer dan 2000 bezoekers is de beurs Convenience in Actie ’12 van groothandelaar Lekkerland een succes te noemen. Pomphouders uit het hele land zijn voor het tweedaagse evenement naar Maarssen gekomen waar in de setting van een oude fabriekshal meer dan 70 leveranciers de laatste snufjes op het gebied van retail tonen. 

Dat gaat van snoepwaren tot energiedrankjes en van bitterballen tot zonnebrillen. Kortom, alles wat de pomphouder in zijn tankshop-assortiment kan gebruiken. Het is voor de eerst sinds jaren dat Lekkerland op deze uitgebreide schaal een beurs houdt voor haar relaties.

Hieronder een sfeer-impressie van de beurs Convenience in Actie ’12:

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Poll

Het aantal onbemande stations langs de snelweg neemt de komende jaren fors toe.

Tankstation Vakbeurs

Facebook

Twitter

1.047 followers
Volg ons op Twitter