Extendas en Logic Vision komen samen met nieuwe oplossing voor tankstationmarkt

Bron: Tankstation Vakbeurs

IT-specialisten Extendas en Logic Vision hebben begin november een samenwerking gesloten voor de integratie van hun softwareprogramma’s voor tankstations. Het betreft de programma’s FuelVision (van Logic Vision) en FuelOffice (van Extendas). Deze integratie is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 afgerond.

Bedrijven die actief zijn in de olie- en gashandel kunnen in de toekomst standaard gebruikmaken van de gedetailleerde functionaliteiten van Extendas FuelOffice. En tankstation-ondernemingen die hun processen beter willen vertegenwoordigen in hun ERP-oplossing, kunnen vanaf nu deze twee programma’s combineren.

“Wij zien het als een plicht om de kennis en ervaring in de olie- en gasbranche, beide opgebouwd door de jarenlange ervaring, te combineren en hiermee de branche te voorzien van een excellente software-oplossing”, aldus beide bedrijven in gezamenlijk bericht.

Dubbel werk gereduceerd

Door de integratie van beide systemen wordt dubbel invoerwerk van debiteuren, crediteuren en tankpassen gereduceerd. Gebruikers zien in beide oplossingen de gemaakte prijsafspraken, korting- of toeslagpercentages en kunnen desgewenst rapportages combineren of uitbreiden met informatie uit beide software-oplossingen. “Daardoor wordt de efficiëntie van het gehele administratieproces bevorderd.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.