Topman ExxonMobil in Brussel vermoord

Gepubliceerd op 16-10-2012 om 10:49
exxonmobil

In Brussel is topman Nicholas Mockford van ExxonMobil zondagavond op straat doodgeschoten. Dat meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Een woordvoerder van het bedrijf wil alleen bevestigen dat een medewerker door een “zeer betreurenswaardig incident” om het leven is gekomen.

“Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en nabestaanden”, aldus de woordvoerder. Het incident was niet werkgerelateerd wil hij alleen nog kwijt. Voor verdere details verwijst hij naar de politie.

Volgens de Vlaamse krant verliet Mockford samen met zijn vrouw een restaurant toen hij onder vuur genomen werd. Hij kreeg twee kogels in zijn hoofd en overleed volgens de krant op weg naar het ziekenhuis. Zijn vrouw werd geslagen. Getuigen zouden twee mannen hebben zien weglopen na de aanslag.

De politie is direct gestart met onderzoek en houdt alle opties open.

Onderwerpen: , ,

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Poll

Welke e-sigaret variant is bij uw klanten het populairst?

„Bekijk

Facebook

Twitter

1.225 followers
Volg ons op Twitter